praktično i uvek moderno

Braon čizme i torbica najbolje izgledaju ovako: Milena Živanović BEZ GREŠKE nosi svačiji omiljeni zimski spoj

0

Šarmantna glumica sinoć se našla među poznatima koji su prisustvovali premijeri domaćeg filma "Mrak" na 50. Festu, a odmah se izdvojila šik izdanjem

foto: Instagram
foto: Instagram

U Beogradu je sinoć održana svetska premijera dugo iščekivanog filma "Mrak", u režiji Dušana Milića, koji je prikazan drugog dana u okviru glavnog takmičarskog programa 50. Festa.


U pitanju je psihološki triler inspirisan istinim događajima na Kosovu i Metohiji 2004. godine, tokom martovskog pogroma srpskog stanovništva, a u glavnim ulogama našli su se Slavko Štimac, danska glumica srpskog porekla Danica Ćurčić, devojčica Miona Ilov...

 

Premijera ovog ostvarenja okupila je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima se našla i glumica Milena Živanović, koja je odabrala vrlo trendi i praktičnu odevnu kombinaciju, prikladnu i za dan i za veče!


Milena je pred okupljenim foto-reporterma prošetala u jednoj od najpopularnijih zimskih kombinacija, čiji je ključni deo midi-haljina dugih rukava. U pitanju je model s V-izrezom koji krasi vrlo efektan cvetni dezen, a budući da je ui pitanu komad rezervisan za zimsku sezonu, cvetovi su sitni, zgusnuti i u bojama tipično jesenje-zimske palete.

 

1 / 4 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Dominiraju braon tonovi, što je glumica iskoristila da svoje izdanje upotpuni omiljenim spojem: braon čizmama i torbicom. Milena se odlučila za nešto više čizme od prevrnute kože, koje krasi efektna blok-peta i zgodne su kako za svakodnevne prilike, tako i za večernji izlazak, dok je torbica slične nijanse manji retro model s dugim kaišem.


Lepa glumica pustila je kosu i odabrala gotovo prirodan makeup, dok je manikir upečatljive crvene boje, savršeno u kombinaciji s braon detaljima!

 

 

makonda-tracker