trendi

Nabavite jedan i MIRNI STE DO OKTOBRA: Staša Nikolić ima statement komad koji svaku devojku pretvara u modnog maga

0

Jedan odevni predmet dovoljan je da učini čitav autfit interesantnijim i razigranijim

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mlada srpska glumica Stanislava Nikolić (24) budućnost je teatra, a svoju novu pozorišnu ulogu – i to glavnu – dobila je u predstavi "Zaljubljeni Šekspir".


Stanislava igra vodeću žensku ulogu u predstavi Ane Tomović, a društvo na sceni praviće joj Luka Grbić, Stojan Đorđević, Andrej Šepetkovski, Miloš Petrović Trojpec, Paulina Manov, Marko Gvero, Aleksandar Radojičić...

 

Prva premijera Beogradskog dramskog pozorišta u ovoj godini zakazana je za 26. mart, a donosi uzbudljivu priču o ljubavi i pozorištu u elizabetansko doba.


Šarmantna Stanislava Nikolić , koju je publika obožavala u seriji "Tate, prisustvovala je u Beogradu konferenciji za medije povodom predstojeće premijere, a za tu priliku odabrala je vrlo trendi odevnu kombinaciju kojom je definitivno ostavila utisak.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Stanislava je odabrala crnu dugačku haljinu s dubljim srcolikim izrezom, koja prati liniju tela i vrlo je zgodna za svakodnevne odevne kombinacije, a upotpunila ju je crnim ravnim čizmama. Ključni deo njenog autfita je crveni sako ravnog kroja i 3/4 rukava, koji je glumica nosila raskopčan i koji svojom jarkom nijansom čini stajling vrlo efektnim.


Ovakav komad odlično je rešenje za formalnije prilike tokom jesenje i zimske sezone i definitivno nešto što svaka žena treba da ima u svom garderoberu.

Međutim, on se odlično uklapa i u ležerni stil i lako se kombinuje, a Stanislava je napravila pravi balans ponevši ga sa crnom odevnom kombinacijom. Može da izgleda vrlo atraktivno i u spoju s farmerkama i patikama, kao i s nešto elegantnijim komadima, poput onog koji je odabrala lepa glumica.

 

Stanislava Nikolić, Staša Nikolić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Stanislava je, inače, ranije priznala da je tokom odrastanja maštala da će se baviti pevanjem, ali je jedna poseta pozorištu sve promenila.

 

Mislila sam da ću biti pevačica. To mi je bila životna želja, jer sam stalno pevala i išla na časove pevanja. Završila sam nižu muzičku školu i sviram klavir. Prvi put sam dobila želju da upišem glumu kada sam u Narodnom pozorištu u Nišu gledala predstavu "Borilački klub", u kojoj igra Miloš Cvetković, koji me je kasnije spremao za prijemni ispit — rekla je Staša.

 

 

 

 

 

makonda-tracker