izazovna i sofisticirana

Maksi, zavodljivo, elegantno! Eva Longorija održala MODNU LEKCIJU i zablistala na slavlju kod Bekamovih

0

Glumica je za dva događaja izabrala dve toalete zbog kojih su svi pogledi bili uprti samo u nju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Eva Longorija zablistala je na venčanju fotografa Bruklina Bekama, sina Dejvida i Viktorije Bekama koja joj je šarmantnoj glumici najbolja drugarica i kuma.

 

Ona je izabrala zanimljivu toaletu, koja je kao i po običaju Longoriji stajala savršeno. Obukla je haljinu iz kolekcije kume Viktorije, pa ukoliko se i vama dopada za nju mora da izdvojite oko 1.300 evra. 

 

Haljina je od polovine stomaka pa do poda dizajnirana tako da je potpuno zatvorena, ali je krojena tako da istakne obline svakoj ženi. 

 

Gornji deo je dosta "izazovniji", čemu je doprineo izrez duž njene ključne kosti, a najzanimljiviji detalj su tanke tračice koje pridržavaju haljinu.

 

Glumica je uz ove komade uklopila i niski rep sa razdeljkom i jaku šminku. 

U Sjedinjenim Američkim Državama postoji i jedan običaj gde gosti dolaze na "probnu večeru" pre svadbe, na kojoj je Longorija ponovo zablistala. 

 

Tada je nosila satensku svetlonarandžastu haljinu, koja je takođe iz Viktorijine kolekcije i čija cena doseže do 1.900 evra.  

 

Uz ovu kreaciju ona je kombinovala i zlatne sandale kao i Botega Veneta torbicu. Kosu je pustila za razliku od frizure sa venčanje, ali je šminka i ovoga puta bila dramatična. 

 

Koja kombinacija vam se više sviđa?

 

 

makonda-tracker