modna inspiracija

CRNO ili LJUBIČASTO ― jednako je efektno: Ovako Eva Longorija i Nikol Šerzinger nose supertrendi ŽENSKA ODELA

0

Holivud je sinoć bio mali za suptilne i seksepilne stajlinge dve velike zvezde ― a ovako to izgleda kada se tip-top srede Nikol Šerzinger i Eva Longorija

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Žensko odelo u jednom autfitu spaja baš sve ― i eleganciju i suptilnost i glamur i moć. Mnoge poznate dame obožavaju ženska odela, u kojoj god boji, bilo da su uska ili oversized, sa različitim modelima sakoa, pantalona...

 

 

Ženska odela nose i one nešto smelije, ali i žene koje moraju pratiti striktna modna pravila, poput Kejt Midlton, koja je nedavno sijala u ljubičastom odelu u Severnoj Irskoj. Međutim, ona svakako nije jedina.

 

Od Hejli Biber, Emili Ratajkovski, Irine Šajk, pa čak i do poznatih srpskih lepotica, aktuelni trendovi donose pregršt prilika da na najefektniji način ponesete odelo. Kako bi postigle još moćniji i hrabriji utisak, trendseterke često ispod sakoa ne ponesu ništa, već suptilno naglase dekolte. 

 

Kako se na fantastičan način nosi žensko odelo ― znaju i Eva Longorija i Nikol Šerzinger.

 

Glumica i pevačica pojavile su se u dvama odelima na potpuno različitim holivudskim događajima i sigurno je da su obe blistale u svojim stajlinzima.

 

Eva je stigla na veče u Los Anđelesu koje je organizovao Elle u crnom odelu koje potpisuje Ralf Loren. Pomalo predimenzionirano i sa kaišem i širim nogavicama. Ona je izgledala u isto vreme seksepilno u svoj jednostavnosti i diskretnosti, pa nije ni čudo što je bila jedna od glavnih zvezda holivudske žurke u Los Anđelesu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia, Rob Latour Shutterstock Editorial

 

Zapadni Holivud sinoć je mogao da gleda još jedan modni pogodak oličen u stajlingu fenomenalne Nikol Šerzinger. Nekadašnja članica Pusiket dolsa pojavila se na večeri sa momkom Tomom Evansom. Ona se odlučila za seksi poslovni stil u oversized Yuzefi odelu ljubičaste boje. Široke nogavice, prorezi, efektan blejzer, moćna šminka... Nikol nam je poslužila kao prava modna inspiracija za nošenje odela.

 

 

makonda-tracker