PETA DECENIJA

Više ne može da trči, ali ZNA kako do VITKE figure: Eva Longorija otkriva svoju tajnu besprekornog IZGLEDA

0

Glumica je nakon porođaja postala veoma disciplinovana i odgovorna, a njen dnevni meni ne sadrži veštačke zaslađivače i konzervanse.

foto: Profimedia, Rob Latour Shutterstock Editorial
foto: Profimedia, Rob Latour Shutterstock Editorial

Istaknuta glumica Eva Longorija ne prestaje da oduševaljva izgledom, energijom i izvajanom linijom u petoj deceniji života, a nakon porođaja uspela je da vrati nekadašnje proporcije, iako sadašnje izdanje nije došlo preko noći.

 

Eva ističe da redovno trenira, a skakanje po tramboblini sat vremena dnevno joj neizmerno pomaže.

 

― Veoma je zabavno! I dobro je za moja kolena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trambolina je dobra za vas. Odlična je za moje telo ― ispričala je glumica puna entuzijazma i pokazala fuguru u minijaturnom kupaće kostimu tokom odmora u Meksiku.

 

 

Nakon što je saznala da je u drugom stanju, potpuno je izbacila veštačke šećere, testo, alkohol, masnu i konzerviranu hranu, a sa takvim režimom nastavila je i nakon dojenja.

 

Jutro započinje jogurtom sa mlevenim orasima i voćem, a tokom dana obavezno konzumira ćuretinu, piletinu, zeleno povrće, najčešće kelj, brokoli, kupus, namirnice bogate vlaknima, kao i morsku ribu.

 

Longorija za užinu sebi prirema sveže krastavce sa limunom, krišku jabuke sa sirom ili maslacem od kikirikija kako bi imala dovoljno energije za sve dnevne obaveze i fizičku aktivnost.

 

Iako mnogobrojne svetske zvezde neretko odlaze na invazivne tretmane lica i tela, Eva je privrženija prirodnoj nezi, a pred spavanje za hidrataciju koristi sveže ceđeno ulje avokada i kokosa.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker