izazovno

Recept za stajling koji OBARA SVE SA NOGU: Slavna glumica prošetala atraktivnu haljinu koja ističe vitku liniju

0

Ona je odlučila da ponese izazovnu haljinu koja zbog čijeg kroja su svi pogledi bili uprti u njenu izvajanu figuru. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Eva Longorija podelila je na Instagram profilu niz fotografija na kojima pozira u crnoj haljini koja je istakla svaki svaki detalj njene savršene linje. 

 

Naime, ona se odlučila za izazovnu crnu toaletu koja ima 3 izreza, odnosno dva duboka šlica sa strane i duboki dekolte koji je u njenom slučaju bio u isto vreme otvoren tako da ne emituje previše provokativnu energiju. 

 

 

Doninantni su i njeni izrezi, jer je haljina otkrivala sa obe strane njene izvajane noge, na koje niko ne može da ostane imun. 

 

Ovakav model haljine odličan je izbor za hrabre i smele žene koje su spremne da ponesu naizgled dugu haljinu, ali koja ima dosta izreza što može predstavljati problem onim devojkama koje ne vole da im se vidi previše kože.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Uzgred, haljinu potpisuje jedan dizajner sa prostora Severne Makedonije, dok su joj cipele od poznatog brenda Đanvito Rosi. 

 

Eva je na kompletnu kombinaciju dodala decentnu ogrlicu oko vrata, nešto prstenja i narukvica, kosu je usoravila i podelila na razdeljak, a izabrala je i da oči našminka tamnije. 

 

Kako se vama dopada njena kombinacija?

 

 

makonda-tracker