svečarski

Ovaj rođendanski stajling će se dugo pamtiti: Dženifer Aniston oduševila DISKO pantalonama sa zlatnim resicama

0

Harizmatična dramska umetnica napunila je 53 godine, a modnom inovacijom napravila je pometnju na društvenim mrežama.

foto: EPA / PAUL BUCK
foto: EPA / PAUL BUCK

Planetarno popularna glumica Dženifer Aniston pre nekoliko dana napunila je 53 godine, a za intimno okupljanje u svom domu poželela je da izgleda unikatno i futuristički, te se kratkim videom zahvalila svima koji su joj poželeli sve najlepše tokom divnog dana.

 

S obzirom na to da je Džen poznata kao dama istančanog ukusa koja se vodi minimalizom i efektnim detaljima, za rođendansku proslavu odabrala je crni džemper za krzenim detaljima i do sada neviđene - svečarske pantalone kojr su asocirale na lude devedesete, naročito zbog zlatnih resica i štrasa.

 

—  Hvala vam, puno.⁣ Ispunjena sam tolikom zahvalnošću za svu ljubav koja me je prelila na rođendan. Blagoslovena devojka ovde. ⁣Volim vas — napisala je ushićena glumica koja je zaigrala u disko fazonu, a spektakularne resice dale su posebnu čar stajlingu.

 

Mnoge dame su je putem društvenih mreža pitale gde je nabavile "lude" pantalone za "đusku", ali je Anistonova za sada ostala misteriozna. 

 

Iako u šestoj deceniji života po mišljenju mnogih glumica izgleda barem 10 mlađe, za to su zaslužni pored genetike i kavlitetna nega, izbegavanje botoksa i pravilan način ishrane, pun fitonutrijenata i proteina.

 

Anistonova je pobornica ogranske kozmetike, neinvazivnih emulzija i tretmana, a kada god nije pod scenskom šminkom ili snimanjima, ulicama Los Anđelesa šeta bez trunke šminke, što neretko iznenađuje čak i nametljive paparace.

 

Prošle godine imala sam jednu povredu i mogla sam se baviti samo pilatesom koji stvarno volim, ali nedostajalo mi je ono pravo znojenje kada dam sve od sebe. Zato se sada vraćam svojoj 15-15-15 rutini. Potreban mi je taj tip kretanja, pa makar samo skakala po trampolini 10 minuta dnevno — rekla je jednom prilikom stranim medijima.

 

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker