oduševila

I mršavijima i punijima – BAŠ svima stoji! Kejt Midlton je izašla iz svoje ZONE KOMFORA i očarala devojke

0

Ako tragate za savršenom letnjom haljinom, bolju nećete naći!

foto: EPA-EFE/Rudolph Brown
foto: EPA-EFE/Rudolph Brown

Princ Vilijam i Kejt Midlton dugo zbog pandemije virusa korona nisu išli na kraljevske turneje na nešto udaljenije destinacije, već su uglavnom putovali do Velsa, Škotske, Severne Irske, Norveške... Međutim, u poslednje vreme oni su se vratili svojim aktivnostima, a Kejt je iskoristila priliku da eksperimentiše s modom.


Kraljevski par uputio se na turneju po Karibima, a putovanje su započeli posetom Belizeu, tropskoj državi u Srednjoj Americi, gde su već imali nekoliko javnih pojavljivanja.

 

Visoke temperature i okruženost prirodom probudili su kod Kejt pomalo uspavani letnji stil nakon duge zimske sezone, a ona je ponovo odlučila da dezenima i odabirom boja ukaže poštovanje domaćinima.


Nakon nekoliko vrlo trendi odevnih varijanti, Midltonova se pojavila u najefektnijoj haljini do sad, a čuvala ju je za posetu Jamajci. Naime, kraljevski par je u Trenčtaunu posetio kuću legendarnog Boba Marlija, gde su svirali bongo i ćaskali sa stanovnicima Kingstona, a Kejt je još jednom skrenula pažnju na sebe odevnom kombinacijom.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Rudolph Brown


Vojvotkinja od Kembridža je, naime, ponela neodoljivu letnju haljinu A-kroja, komad s potpisom brenda Willow Hilson. Ipak, to nije bilo kakav odevni predmet, već vintage haljine iz pedesetih godina prošlog veka, nazvana Coral & turquoise , zbog koralnocrvenih i tirkiznih pruga, čiji niz na nekoliko mesta presecaju žute linije.


Iako je vrlo stara, njena cena iznosi samo 440 evra, a ima klasičan retro kroj i sečenje od struka, odakle se širi do kolena.


Kejt ju je kombinovala sa zatvorenim sandalama s blok-petom kuće Russel & Bromley koje koštaju više od 230 evra, a svemu je dodala nakit od žutog zlata.

 

 

makonda-tracker