inspiracija

Mini-suknja + večno trendi komad: Tamara Dragičević ima MOĆNU kombinaciju za večernji izlazak

1

Od odevnih predmeta koje već imate u ormanu možete da sastavite udoban i zabavan autfit po uzoru na popularnu glumicu

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Tamara Dragičević (32) od početka karijere važi za jednu od najbolje odevenih poznatih devojaka na sceni, ali ona i dalje uspeva da nas iznenadi.


Zvezda filma "Toma" s lakoćom prelazi iz stila u stil i jednako trendi izgleda i na crvenom tepihu i u svakodnevnim prilikama, a sada nam je pokazala kako se doteruje za večernji izlazak sa suprugom Petrom Benčinom (37).

 

Tamara Dragičević najpre je juče podelila snimak nastao kod frizera, a pratiocima je pokazala da je planirala da joj kosa bude podignuta u vrlo visoku punđu. Glumica je potom objavila i fotografije kojima je otkrila svoju odevnu kombinaciju za ovu priliku.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Tamara je, naime, odabrala vrlo kratku mini-suknju crne boje, koju je kombinovala s kratkom kožnom jaknom sa džepićima, vrlo efektnim komadom zahvaljujući lakovanoj završinici koja pruža sjaj. U pitanju je jakna pomalo retro dizajna i vanvremenski trend, koji lako može da se kombinuje i s farmerkama i s nešto formalnijom odećom.


Ovo ležerno večernje izdanje glumica je upotpunila crnom tašnicom sa zlatnom kopčom i lančićem, a sve zaokružuje jednostavan večernji makeup.

 


 

makonda-tracker