(foto)

Ne zna ko ju je nosio pre nje, a stoji joj — SAVRŠENO: 40 godina stara haljina Danijele Martinović krije PREDIVNU TAJNU

0

Pevačica Danijela Martinović za jedno posebno veče obukla je haljinu koja krije tajnu dugu decenijama!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Danijela Martinović nedavno je priredila spektakl na svom osmomartovskom koncertu, a mnoge je raznežila — svojim suzama. Ona nije mogla da zadrži suze kada je počela da peva pesmu Jednu za ljubav, koju je 2015. godine napisao Petar Grašo.

 

 

Sada je pevačica bila deo dodele najstarije medijske nagrade u Hrvatskoj, a na Instagramu otkrila je predivnu tajnu koju krije njen stajling za ovo posebno veče.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Lepa pevačica nosila je staru, vintidž haljinu koju je njena stilistkinja Barbara Repe nabavila u udruženju koje se bavi podsticanjem zapošljavanja osoba s invaliditetom, a doprinosi i održivom razvoju lokalne zajednice.

 

U pitanju je divna crna haljina koja je Danijeli stajala kao salivena i bila bi u njoj zapažena i da nije otkrila detalje vezane za "prošlost" ove haljine. Time što haljina ima simboliku samo je zaokružila utisak, a podelila je lepu priču koja se krije iza njenog elegantnog stajlinga:

 

Oduvek volim priče, sanjam o pričama, živim za priče, jer svaka priča je originalna i neponovljiva, a original se ne može opet naštampati. Ispričaću vam jednu priču, a dogodila se sinoć. Barbara Repe donela mi je haljinu. Vintage, šivenu, unikatnu. Donirana je udruženju Humana Nova i tako je dobila na bezvremenosti. Stara je oko 40 godina. S unutrašnje strane haljine rukom je našiveno krzno velikim nejednakim, malo grubim šavovima, što joj je dalo na posebnosti.

 

Ne znam ko ju je nosio, za koju priliku i kada, ali ja sam se sinoć osećala posebno osećajući da je neko jednom imao sasvim posebne trenutke u njoj,  kao i ja sinoć. Jednom će je neko ponovo obući i možda nikada neće znati da sam ostavila među nitima te divne baršunaste haljine komadić sebe koji će je obgrliti dok u njoj jednom nekome bude koračala — napisala je Danijela na Instagramu.

 

Crna haljina uvek je pun pogodak, a Danijela je u ovoj vintidž haljini pokazala da je klasika zauvek u modu, bilo da je komad star 20, 30, 40 ili 50 godina! Baš zato se isplati zaviriti u mamin ili bakin ormar i naći odeću koja i danas može imati novi život na vama!

 

 

makonda-tracker