lepo ili ne?

Ovim stajlingom OBESMISLILA MODU: Poznata lepotica ponovo zaprepastila BIZARNOM kombinacijom

1

Glumica je odlučila da svoje nove komade prošeta gradom, ali ono šta je posebno začudilo sve jeste zapravo estetika njene garderobe. 

foto: David Fisher/ Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: David Fisher/ Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka glumica Džulija Foks ponovo je zaprepastila javnost kada se pojavila u neobičnoj kombinaciji na ulicama Los Anđelesa u oskudnoj teksas kombinaciji koja je bila veoma čudna. 

 

Naime, glumica je odlučila da ponese farmerke niskog kroja, dok je za gornji deo odlučila da ponese top majicu od tekasa koja se činila da je zapravo isečeni deo oko sa njenog donjeg dela jer se jasno video isparani rub. 

 

 

Ona je svakako uspela da istakne svoj savršeni stomak, ali se čini da nije uspela baš da isprati estetiku, pošto su komadi koje je nosila izgledali ni najmanje lukusno i sofisticirano. 

 

Pored ovoga ona je nosila još jedan čudan komad, a to je toba napravljena od vezanih farmerki koju potpisuje Aleksander Vang i za ovu kreaciju treba da izdvojite oko 670 evra. 

 

Mnogi su se zapitali zašto glumica ne nosi svoju Birkin torbu koju joj je za rođendan poklonio Kanje Vest, ali ona je u nekoliko navrata isticala da se oseća vrlo anksiozno kada nosi taj komad garderobe, jer se kako kaže unervozi i stalno misli o tome da li joj je torba tu i slično. Nije ni čudo da se tako oseća jer početna cena Birkin torbi je najmanje 10.000 evra. 

 

Podsetimo se još jedne čudne glumičine kombnacije kada je na dodeli filmskih Nagrada nezavisnog duha neprofitne organizacije Film Independent u Los Anđelesu pozirala na crvenom tepihu.

 

Glumica je ponela haljinu koju potpisuje lokalni brend No Sesso, a reč je o dugačkom modelu s povećim izrezom u predelu kuka, koja je asimetrična u gornjem delu i potpuno otkriva polovinu tela.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

 

Od pogleda je Džulijine grudi sakrio top u obliku gornjeg dela bikinija, a ona je sve upotpunila više nego dramatičnim ajlajnerom, koji je uvela u svoju makeup rutinu od veze s Kanjeom Vestom.

 

Smeli izrezi su, bez sumnje, vodeći trend prošle i ove godine, ali ako pitate modne znalce – Džulija je, najblaže rečeno, omašila. Mnogi komentarišu da, jednostavno, ovakav model ne stoji nijednom tipu građe i da je svega previše i, ujedno, premalo.


"Ona izgleda kao da se šali", "Ovo izgleda nenormalno", "Šta je to ona stavila na sebe", "Koliko će daleko ljudi otići da bi bili zanimljivi"... neki su komentara na njen račun.

 

1 / 1 Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker