odlično uklopljeno

Od kaputa do cipela ― sve je bez greške: Kejt Midlton u najvećem trendu ove godine

0

Kejt Midlton je definitivno jedna od najbolje stilizovanih članica kraljevske porodice, a dok se nekih kodeksa oblačenja mora pridržavati, to ne znači da ona ne prati i aktuelne trendove za kojima su lude influenserke

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Teško da Velika Britanija, ali i Evropa uopšte, imaju veću modnu miljenicu od vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton.

 

 

Supruga princa Vilijama uvek prati modna pravila oblačenja u skladu sa svojim položajem u kraljevskoj porodici, ali to ne znači da ne prati aktuelne modne trendove za kojima lude trendseterke širom sveta. Naprotiv!

 

Jedan trend koji se izdvojio ove godine, ne samo u trenutnoj, jesenjoj sezoni, već i tokom proleća i leta, posebno se dopao lepoj Kejt Midlton. Naravno, u pitanju je zelena boja, koja je već mesecima ultrapopularna, a trenutno je posebno aktuelna kada je u pitanju boja kaputa.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Nije čudno da Kejt nosi zelenu boju. Ona joj je i inače veoma sklona, a zapravo je nošenje zelene njen svojevrsni modni trik, jer joj ona ističe oči, pa smo je do sada mnogo puta viđali u zelenim haljinama, kaputima, džemperima...

 

Za svoj poslednji kraljevski angažman, Kejt je ponela supertrendi kelly nijansu zelene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Second Wind (@bysecondwind)

 

Stajlingom je dominirao strukirani kaput brenda Erdem, džemper brenda Zara, a da stajling ne bi bio u potpunosti zelen, ponela je crne pantalone sa širokim nogavicama i cipele brenda Emmy London.

 

 

 

makonda-tracker