fashion inspiration

Ne moraju da budu isključivo crni ili sivi: Ova boja kaputa biće glavni TREND jesenje sezone

0

Nećete pogrešiti ni sa crnim ili kamel kaputom, ali pravi izbor ćete napraviti ako se odlučite da kupite model u superefektnoj nijansi zelene boje!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Zeleno, volim te, zeleno!

 

Ako ste proletos i letos voleli glavni trend sezona što se boja tiče, onda će vas obradovati informacija da je zelena i dalje najpopularnija ― u svim nijansama!

 

 

S obzirom na to da je uveliko krenula hladnija sezona, idealno je da odaberete topao, vuneni kaput u nekoj od nijansi zelene. Opojne nijanse zelene biće podjednako popularne, od svetlije, žalfije, limeta, mint, boje pistaća do zagasitih, tamnijih nijansi. Živahna boja zelene pomalo asocira na buđenje prirode, tako da će vaš stajling podići na vedriji nivo i u hladnijim i kišovitim danima.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Naravno, to ne znači da neutralne nijanse crne, sive i braon nisu in; naprotiv, i takve komade treba imati u garderoberu, kao i megapopularni kamel kaput. Oni se za nijansu lakše kombinuju uz različitu odeću i obuću, ali ni sa zelenim kaputom nema nikakve greške.

 

Najbolje je birati model klasičnog kroja, uz neke bezvremenske detalje, koje ćete lakše uklapati uz ostatak stajlinga. Birajte modele koji su nosivi i uz dnevne i uz večernje kombinacije...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Takođe, šareni modeli kojima dominira zelena boja su nezaobilazni kod it devojaka!

 

 

Birajte svoju nijansu zelene i definitivno nećete pogrešiti.

 

 

makonda-tracker