tako je jednostavno!

Ne treba vam previše novca za TRENDI IZGLED: Evo kako poznate lepotice najobičnijom BELOM MAJICOM stvaraju MODNU MAGIJU

1


Nema ormana u kom nema bar jedne i nema sezone u kojoj ne može da se iskoristi kao neutralni komad koji pruža stilu sasvim novu notu. Dame i gospodo, njeno visočanstvo obična bela majica!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada govorimo o modnim klasicima, teško da ijedan može da nadmaši belu majicu ― ona je jednostavna, ne komplikuje look, slaže se sa svačim, uklapa se i u svečani, i u sportski, i u poslovni stil... I izgleda tako dobro!


S obzirom na to koliko je obična, mnogi je često zaboravljaju i potcenjuju njenu moć, ali bela majica je savršen izbor u bezbroj situacija, pomaže nam da izbalansiramo kompletan autfit. Čak ni neke od najbolje stilizovanih i najbogatijih žena sveta ne mogu da odole ovom odevnom predmetu, a ova izdanja su nam posebno zapala za oko.

 

  • Džej Lo


Tokom nedavne šetnje latino dive Dženifer Lopez i Bena Afleka, sve je odisalo romantikom iako glumac nije bio u smokingu, niti pevačica u glamuroznoj toaleti. Par je ćaskao, držao se za ruke grlio i izgledao tako opušteno i udobno, a Džej Lo je u tome sigurno pomogao i najudobniji mogući autfit za svaki dan ― vrećaste farmerke, lagani kardigan i, naravno, bela majica!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Penelope Kruz


Dok je španska glumica u septembru boravila u Veneciji na 78. Međunarodnom filmskom festivalu, gde je promovisala svoj novi film "Paralelne majke", čiju režiju potpisuje Pedro Almodovar, videli smo mnogo njenih upečatljivih izdanja. Budući da je Penelope Kruz zaštitno lice modne kuće Šanel, dominirala je odeća s potpisom ovog brenda, a prvi elegnatniji stajling koji je ponela sastoji se od klasičnog kompleta sličnog modelima koje je proslavila Koko Šanel, a kombinovala ga je s belom majicom zatvorenog okovratnika. Ko kaže da tako običan komad nije i za najformalnije prilike?

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Anđelina Džoli


Bela majica s kratkim rukavima i jednim ukrasnim džepom i kvaltetna suknja su sve što vam treba za savršen letnji stil, zar ne? S tim je saglasna i glumica Anđelina Džoli, koja je letos tokom kupovine u Njujorku ponela baš ovaj spoj.

 

 

Njen izbor je pao na majicu brenda Everlane, midi suknju tamnosive boje i papuče italijanske modne kuće Salvatore Ferragamo.

 


Kejt Midlton


Čak ni buduće kraljice nisu imune na moć obične majice, a nju je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton ponela prošle godine, i to u spoju s roze pantalonama koje su deo njenog omiljenog elegantnog odela kuće Marks&Spencer i ― patikama!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Brižit Makron

 

I prva dama Francuske Brižit Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, žena je koja jednostavno obožava ovaj komad, a jednom prilikom nam je pokazala da on može da izgleda veoma lepo sa skinny farmerkama tamne boje i belim strukiranim blejzerom. S tim je ponela svoju omiljenu obuću: kratke čizme od prevrnute kože, ali jednako bi lepo izgledale i salonke s visokim štiklama.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


 

 

makonda-tracker