ŠTA VI MISLITE?

PLAVO kao more, ŽUTO kao sunce: Severina nastupila u TRENERCI, optužili je za NEPOŠTOVANJE, a onda je PROGOVORILA

0

Već dva dana se polemiše oko stajlinga Severine Vučković na koncertu, a ona se sada zvanično obratila na Instagramu i objasnila situaciju oko koje su podeljena mišljenja. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Severina Vučković održala je svoj prvi koncert u Brčkom, a svoje utiske je podelila sa fanovima na Instagramu.


- Ovo je prekrasan Trg mladih u Brčkom, gde sam prvi put pevala u ponedeljak navečer. To je bila velika ljubav na prvi pogled. Prepun Trg mladih, vaše ruke i pevanje zauvek će mi ostati u srcu. Bilo je hladno, ali to nas nije sprečilo da to bude baš dobra noć - napisala je pevačica uz nekoliko fotografija koje je objavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Sporan detalj koji je nekima zapao za oko jeste da je pevačica nastupala u sivoj trenerci, što su neki tumačili kao znak nepoštovanja publike.


Naime, Seve je rešila da objasni sivu trenerku i zašto je tako odevena izašla pred publiku. Ona je objavila fotografiju gde pozira u trenerci, ali u kombinaciji plave i žute boje. Takav njen scenski odabir nije naišao na razumevanje lokalnih vlasti, te je pevačica morala da obuče, kako je rekla, ono što je još imala sa sobom.

 

- Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni tačne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenerci neutralnih boja (i po nekima uvredila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvredim odećom deo publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Dakle, celom bendu sam baš za nastup u Brčkome sašila trenerke u bojama bosanskohercegovačk i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine. Pa je bilo BIH - ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala da obučem bila je putna trenerka. Da je sve što vam kažem, tačno potvrđuju priložene fotografije iz šatora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsetimo, ovo je njen prvi koncert nakon odmora na Maldivima, gde je boravila sa sinom i prijateljicom.

 

Severina je još jedna medijska ličnost koja je podržala Ukrajinu i poslala jasnu poruku u svet, a na jednoj od prethodnih objava gde je najavila ovaj koncert, napisala je da će ona i njen bend nastupiti obučeni u trenerke pomenutih boja, uz opis "Plavo kao more, žuto kao sunce", koji je nakon nekog vremena obrisala. 

 

 

makonda-tracker