wow!

Kendal su kritikovali, a njoj se DIVE: Olivija Kulpo u NAJOZLOGLAŠENIJOJ HALJINI ove godine pomera granice seksepila

0

Nekadašnja Mis univerzuma proteklih godina postala je jedna od najuticajnijih žena u svetu mode, a sada je pokazala da definitivno ona može da obuče baš sve što poželi!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pre nekoliko meseci, na venčanju svoje drugarice Kendal Džener je nosila haljinu koja je, još dok je svadba trajala, preplavila društvene mreže.

 

Manekenka je za ovaj važan trenutak u životu svoje prijateljice odabrala vrlo smelu toaletu, a mnogi su je optuživali da joj je namera bila da skrene pažnju s mlade na sebe.

 

Kendal Džener, Hejli Biber
foto: Instagram

Ona se kasnije pravdala da je pitala drugaricu sme li da obuče toliko upečatljivu haljinu, ali malo ko joj je oprostio ovaj "modni greh".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MÔNOT (@monotofficial)


Toaleta iz iste linije oduševila je influenserku i bivšu Mis univerzuma Oliviju Kulpo, koja se u njoj pojavila na žurki organizovanoj tokom Nedelje mode u Parizu.

 

 

U pitanju je zabava u organizaciji brenda Mônot, koji potpisuje dizajn pomenute haljine. za razliku od Kendal, koja je nosila model s više tračica, Olivija je odabrala haljinu sa samo dva reda traka, a naglašeni su i njeni besprekosno izvajani trbušnjaci, uzak struk, noge i ruke.


S obzirom na to koliko je haljina efektna, Olivija ju je kombinovala samo s jednostavnim crnim sandalama s kaišićima i nije imala previše detalja.

 


 

makonda-tracker