da li vam se dopada?

Duga, neobična i upečatljiva: Kendal Džener u glamuroznoj crnoj haljini dočarala sav sjaj praznične atmosfere

0

Ona se u veoma interesantnom ambijentu fotografisala, ali pored toga vrlo upečatljiva je bila i njena toaleta koju je nosila.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Model i manekenka Kendal Džener proslavila je katolički Božić i tom prilikom napravila je fotografije je podelila na svom Instagram profilu. 

 

Ono šta je bilo vrlo interesantno jesu njena haljina i ambijent u kojem je napravil slikanje. Nosila je crnu dugu sirena haljinu koja je imala široke bretele, nedefinisan dekolte, ali je zato istakla manekenkine obline. 

 

 

Toaleta je naglasila struk manekenke, a rep na kreaciji koju potpisuje modna kuća Karolina Herera bio je toliko upečatljiv da je dao posebnu notu haljini. 

 

Uz ve ovo Kendal je zalizala kosu i dodala neobične minđuše koje su donele sjaj kompletnoj modnoj kombinaciji koju je manekenka izabrala, 

 

Verlo interesantan je bio i ambijent u kojem se ona fotografisala te su iza nje bile dve čini se prirodne jelke koje su imale dosta lampica i nekoliko ukrasa, dok je na drugoj fotografili sedela na kauču i konzumirala piće, ali se i tu nazirala ukrašena jelka. 

 

Kako vam se dopada njen stajling?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

 

makonda-tracker