oduševljava elegancijom i ženstvenošću

NJENE MODNE SAVETE ĆETE OBOŽAVATI: Proglašena je najzgodnijom ženom SVETA, a evo zbog čega je nazivaju KRALJICOM STILA!

0

Američkog modela i influenserku Oliviju Kulpo s razlogom na društvenim mrežama prati skoro pet miliona ljudi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja mis univerzuma i modna influenserka, elegantna, moderna i nežna, sa dovoljnom dozom seksepila, Olivija Kulpo, koju je magazin Maksim proglasio najzgodnijom ženom sveta, ne prestaje da očarava svetsku javnost.

 

Olivija je rođena 1992. godine na Roud Ajlendu i jedna je od petoro dece. Tokom školovanja bavila se i muzikom, a 2010. postala je članica bostonske manekenske agencije. Njen otac je vlasnik brojnih restorana, a pre dve godine i Olivija je ušla u porodični posao.

 

Ona je bivša mis univezuma, ali i glumica, rijaliti zvezda, modna influenserka. Vodi računa o garderobi, a često zaseni sve elegancijom i ženstvenošću.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Mislim da nema smisla davati previše novca za garderobu. Ako vam nešto dobro stoji, možete kupiti i jeftiniju varijantu. Ali zato se uvek isplati dati više novca za kožnu torbicu, cipele koji će vam dati dodatno samopouzdanje. Moja prva torbica koju sam kupila bila je Celineova torbica trapezoidnog oblika, koju i danas obožavam - rekla je Olivija i dodala da bi svaka žena trebalo u svom ormanu da poseduje bar jednu haljinu u kojoj će se osećati svetski.

 

Nevažno kojoj generaciji pripadate, odevni stil od žene napravi sofisticiranu, elegantnu i odvažnu damu. Ali, svakako, ne zaboravite, da u svemu tome veliku stvar igra stav i unutrašnji seksepil.

 

 

makonda-tracker