vredno kopiranja

Mini-suknja sve čini zabavnijim! Kamel čarolija Olivije Kulpo savršena za zimsko maštanje o proleću

0

Američka influenserka i jedna od najbolje odevenih žena u svetu mode ne može da odoli klasicima, ali i te kako ume da uklopi lični pečat u naizgled već viđene kombinacije

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja Mis Univerzuma Olivija Kulpo briljirala je u letnjoj sezoni, ali i u jesenjim i zimskim mesecima ume da pokaže sav raskoš svog modnog dara, pri tome delujući kao da nije uložila ni previše truda!


Uvek besprekorno odevena influenserka privremeno je napustila svoj najdraži Njujork i otputovala u Severnu Karolinu, gde će provesti naredne zimske dane, a s pratiocima na Instagramu podelila je da je u ovu saveznu državu istočne obale stigla u velikom stilu.

 

Poslednji dan u Njujorku na neko vreme ― napisala je na Instagramu i pozirala u izdanju savršenom za izlazak na večeru u neki luksuzni restoran na Menhetnu, koji se ipak uklopio u idilični ambijent u kom trenutno uživa.

 


Olivija se opredelila za autfit kojim dominiraju kamel tonovi, pre svega na vunenom kaputu brenda By Malene Birger od skoro 700 evra i i upečatljivoj kropovanoj rolci turske dizajnerke Zejnep Arčaj. To je obogatila kožnim braon visokim čizmama neobične trouglaste i pune štikle nazvanim Niki, koje potpisuje modna kuća Saint Laurent i čija cena iznosi nešto više od 1.600 evra, dok su i aksesoari efektne braon nijanse.

 

Olivijin izbor su Kelly torba modne kuće Hermès, napravljena od tzv. togo kože, i svetliji kožni kaiš brenda Khaite.


Da sve ovo bude još zabavnije, Kulpova je ponela vrlo duboku suknju A-kroja i mini dužine, vrlo simpatičan safari model sa džepovima koju potpisuje dizajner Metju Brač, a koji je svemu dao jednu razigranu dimenziju.


Ako pitate Oliviju, sprema se jedno uzbudljivo modno proleće!

 

 

makonda-tracker