savršenstvo

Ovakav još niste videli: Neobični kupaći kostim Olivije Kulpo je siguran način da postanete KRALJICA SVAKE PLAŽE

1

Američka influenserka poznata je kao neko ko nosi klasične komade i krojeve pažljvio birajući njihove najromantičnije varijante

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja Mis Univerzuma Olivija Kulpo već godinama spada u najuticajnije devojke na društvenim mrežama kada je moda u pitanju, a letnja sezona iz nje izvlači najbolje!


Iako briljira u čizmama i kaputima, Olivijine letnje kombinacije su lepršave, zabavne, ljupke i pravo osveženje, pa ne čudi što je takav i njen odabir kupaćih kostima.


Čuvena lepotica ovih dana boravi u Italiji, gde je odmor iskoristila i da promeni frizuru, odnosno da skrati svoje duge uvojke na lob frizuru, ali i da još jednom pokaže da i na plaži možemo da izgledamo — šik! U tome joj je pomogao beli bikini koji potpisuje losanđeleski brend Lovers + Friends koji je samo naizgled običan dvodelni kupaći kostim.

 

 

Njegov gornji deo nema bretele, a gornji rubovi oba dela ukrašeni su romantičnim čipkama. Donji deo je V oblika, a oba krasi efektan dezen: trešnjice na beloj pozadini!


Na jednoj od fotografija, za koje je poziralana balkonu pre doručka, Olivija je ogrnuta belom predimenzioniranom košuljom, dok se iza nje pruža pogled na more... Savršeno!

 

 

makonda-tracker