tajna je u boji

Mini, RUŽIČASTA, predivna! Penelope Kruz BARBI HALJINOM najavila trend koji svako može da kopira

0

Holivud je opet pokazao kako stil i elegancija treba da se iznesu i šta je to što je potrebno za savršenu odevnu kombinaciju – ovog puta, na evropski način!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Objavljene su nominacije za filmsku nagradu Oskar, a među njima su se našli Penelope Kruz i njen muž Havijer Bardem.

 

Par je juče zajedno prisustvovao tradicionalnom ručku koji se organizuje za sve nominovane za prestižbno priznanje Američke akademije filmskih umetnosti i nauka, a odmah su privukli pažnju na crvenom tepihu. Akcenat je, naravno, na prelepoj Penelopi, koja je ostavila sve u senci uz pomoć jednostavne haljine roze boje.

 

Kao i uvek, Španjolka je ostala verna modnom brednu Chanel, te je ovog puta ponela mini roze haljinu od buklea, ukrašenu blještavim dugmićima. Ova kreacija je nenapadno isticala zgodnu figuru glumice, a cela kombinacija je upotpunjena svedenim crnim sandalama sa tankim kaiščićem. U prvom planu su njene besprekorno izvajane ruke i noge, ali i jednostavnost kreacije koju Penelope nosi kao svaki glamurozni komad.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kako većinu modnih trendova diktiraju holivudske zvezde, tako je sada lepa Penelope najvila potpunu dominaciju ružičaste boje. Priznati modni dizajneri naglašavaju da su upravo jarke boje, poput ove, hit proleća i nepogrešiv odabir u vašem ormaru. Tako je ona ključni motiv nove kolekcije modne kuće Valentino, a proteklih dana smo više poznatih dama imali priliku da vidimo u različitim nijansama roze boje.

 

Podsetimo, Penelope Kruz je nominovana u kategoriji najbolje glavne glumice u filmu "Paralelne majke", dok je Havijer Bardem nominovan za svoju ulogu u filmu "Biti Rikardos".

 

 

makonda-tracker