na dodeli nagrada "goja"

Poput prave PRINCEZE iz bajke: Penelope Kruz u raskošnoj Šanelovoj haljini za bal opčinila Valensiju

0

Španska glumica Penelope Kruz sa suprugom Havijerom Bardemom prošetala je crvenim tepihom na dodeli nagrada "Goja" i nije bilo budnog oka koje nije gledalo u njih

foto:  EPA-EFE,  Biel Alino
foto: EPA-EFE, Biel Alino

Glavna zvezda 36. dodele nagrada "Goja" svakako je bila španska glumačka diva Penelope Kruz. Dodela nagrada "Goja", koja, inače, važi za svojevrsni španski ekvivalent nagrade Oskar, održana je u Valensiji, a čim je na crveni tepih kročila Penelope, ruku pod ruku sa suprugom Havijerom Bardemom, svi pogledi bili su uprti u jedan od najtalentovanijih i najuspešnijih parova sveta. 

 

 

Miljenica Pedra Almodovara, koja je čitave 2021. godine dobijala nagrade i pohvale za film Paralelne majke, koji joj je, osim nominacije za Goju, doneo i nominaciju za Oskara, na crveni tepih stigla je, naravno, u raskošnoj balskoj haljini modne kuće Šanel. Kako je Penelope Kruz zaštitno lice Šanela, nju isključivo možemo videti u njihovim kreacijama, a ovo je bila jedna od najefektnijih mogućih.

 

 

U pitanju je model nežne nijanse lavande, sa šarenim, crvenim, pink i belim kristalima koji su stvorili zanimljiv tačkasti dezen; gornji deo haljine činio je korset sa tankim bretelama, a donji deo voluminozna suknja — i zajedno su i te kako laskali figuri 47-godišnje glumice. 

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE, Biel Alino

 

Ova haljina, inače, deo je Šanelove haute couture kolekcije za prošlogodišnju sezonu proleće/leto, a Penelope ju je savršeno uklopila sa sjajnim nakitom. 

 

Dok je Havijer Bardem, njen suprug, osvojio nagradu za najboljeg glumca svojom ulogom u filmu Dobri šef, Penelope je ovog puta izgubila od glumice Blanke Portiljo. Ostaje nam da vidimo da li će na Oskarima imati više sreće!

 

 

makonda-tracker