uvek prelepa

Juče u žutom, danas — U VENČANICI! Bela magija Dragane Kosjerine za DRUGO VEČE biranja evrovizijskog predstavnika (FOTO)

3

I dok je na prvoj polufinalnoj večeri sijala u žutom, lepa Dragana Kosjerina je za novo polufinalno veče birala haljinu koja neodoljivo podseća na venčanicu!

foto: RTS printscreen
foto: RTS printscreen

Počelo je drugo polufinale festivala "Pesma za Evroviziju '22", na kojoj će se birati predstavnik Srbije za učešće na 66. Evroviziji u Torinu.

 

 

Kao i prve polufinalne večeri, Dragana Kosjerina i Jovan Radomir će voditi program, a atmosferu iz bekstejdža, kao i razgovore sa izvođačima, odnosno grin ruma, Kristina Radenković i Stefan Popović.

 

I dok je Dragana za prvo polufinale Pesme za Evroviziju birala toaletu koja neodoljivo podseća na onu koju je nosila pre tačno dve godine, i ovog puta u jarkožutoj nijansi, druge večeri festivala se pojavila obučena u — belo!

 

Njena haljina dugačka je do poda i neodoljivo podseća na venčanicu, a ovim nam je možda dala i da naslutimo kako će izgleda na sopstvenom venčanju. Draganinoj toaleti za drugo polufinale ne manjka seksepila, pa je istakla dekolte, a s obzirom na to da model nema rukave, na njenom vratu našla se glomazna ogrlica u beloj i srebrnoj boji.

 

1 / 7 Foto: RTS printscreen

 

Šta li nam je spremila za finale?

 

 

makonda-tracker