lepe vesti

Srbija će ući u finale? Evrovizijski stručnjak ima SJAJNA predviđanja za domaćeg predstavnika na Evroviziji

0

On je kazao da veruje da će se bilo koja numera da bude izabrana na domaćem festivalu za odlazak Torino ima šanse da bude u 3. večeri na prestižnom evropskom takmičenju, a onda je rekao nešto šta se nekima neće dopasti. 

foto: promo
foto: promo

Jedan od članova popularne platforme Wiwibloggs Sinan boravi u Srbiji, a povod za to vrlo je jednostavan - tu je zbog ovogodišnje nacionalne selekcije numera koje će Srbija poslati u Torino 2022. godine, odnosno tu je zbog festivala Pesma za Evroviziju

 

 

U vezi sa ovim on je bio ekskluzivni gost redakcije Glossy i otkrio je ko su njegovi favoriti od srpskih izvođača. Naime, on je istakao da mu se dopadaju Sara Jo, Zorja, Angelina i da svaka pesma ima neku svoju posebnu magiju i dimenziju.

 

Kazao je takođe da je veoma rano da predviđa da li će neko od potencijalnih srpskih predstavnika biti u prvih deset u finalu na Evroviziji, ali je ipak siguran da će Srbija ući u finale, kazao je za Glossy.

 

1 / 3 Foto: Youtube/printscreen

 

On je dodao takođe da ako pobedi neka od njegovih omiljenih pesama, on će biti veoma oduševljen zbog toga i da bi mu bilo drago da dođe u ponovo u Beograd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinan (@cinansdl)

 

Wiwibloggs je platforma na kojoj se objavljuju mnoge vesti na temu Evrovizije, snima recenzije i tako u stopu prati sva dešavanja vezana za ovo prestižno takmičenje. 

 

Podsetimo da ove godine jedna od zemalja, ove godine, ipak neće imati priliku da se predstavi u Torinu, a to je Rusija.  

 

Ova odluka odražava zabrinutost da će uključivanje Rusije u ovogodišnje takmičenje dovesti do zaoštravanja sukoba. Pre nego što su doneli odluku, EBU je konsultovao sve svoje članove.

 

Ostajemo verni našem cilju da štitimo kulturne vrednosti koje promovišu razmenu razumevanja te spajuju publiku iz svih delova Evrope i slave različitost kroz muziku — stoji u saopštenju, između ostalog.

 

 

 

 

makonda-tracker