savršeno

Efektno, damski i VEČNO U TRENDU: Elegantno izdanje Jelene Gavrilović kakvo će se nositi decenijama

0

Proslavljena glumica sinoć je pevala na jednoj svečanosti u Beogradu, a tom prilikom je još jednom pokazala zbog čega spada u poznate devojke koje se najbolje snalaze u elegantnom stilu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je sinoć, u Domu garde na Topčideru, otvoren FIDE Grand Prix turnir, koji će okupiti šahovsku elitu iz celog sveta.


Ovom događaju prisustvovao je veći broj poznatih ličnosti, između ostalih savršeno stilizovana voditeljka Marija Kilibarda, nekadašnji vaterpolista i reprezentativni selektor Dejan Udovičić, predsednik Narodne Skupštine Republike Srbije Ivica Dačić, najbolja jugoslovenska i srpska šahistkinja svih vremena Alisa Marić... Na svečanom otvoranju, svojim glasom je svima veče ulepšala glumica Jelena Gavrilović, koja je poznata po izuzetnom daru, a nedavno je na Dan državnosti održala ekskluzivni koncert na Dubai Expo 2020 u okviru paviljona Srbije.

 

Jelena, koja u svakoj prilici koja zahteva eleganciju izgleda spektakularno, ni ovog puta nije razočarala, pa je prisutne pozdravila u još jednoj vanvremenskoj kreaciji.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Glumica je za ovu priliku odabrala plišanu haljinu, što je među svetskim zvezdama jedan od vodećih trendova ove sezone, pa smo tako u toaletama od pliša na crvenom tepihu u poslednje vreme videli Adel, Bijonse, Kim Kardašijan i mnoge druge. U pitanju je večiti trend, koji se ponekad malo "uspava", a s vremena na vreme, kao sada, "eksplodira" i ima ga na svakom koraku, a uz haljine od pliša vrlo su popularni i blejzeri.


Svileni pliš najbolje izgleda u kraljevskoj nijansi plave boje, a to je očito znala i Jelena Gavrilović, koja je odabrala upravo ovako intenzivnu boju. Njena haljina ima duge rukave, upečatljiv V izrez, maksi je dužine i krasi je šlic s prednje strane. Ovaj modni klasik, kakav smo imali priliku da viđamo i osamdesetih i devedesetih neće skoro izaći iz mode, pa je definitivno komad u koji vredi uložiti ukoliko vam treba haljina za najsvečanije prilike koju ćete moći da nosite više puta.

 

 

Poseban detalj ovog autfita jesu helanke identične plave nijanse, koje su dodatno istakle Jeleninu vitku figuru i odličan su spoj s ovom trendi toaletom.

 


Šarmantna glumica upotpunila je ovo izdanje efektnim nakitom, i to masivnom ogrlicom i visećim minđušama, koje savršeno izgledaju u kombinaciji sa srebrnim zatvorenim sandalama, dok je kosu zalizala i pustila da pada niz leđa. Čist glamur!
 

 

makonda-tracker