(foto)

Malo bi bilo da ju je obukla JEDNOM: GLAM izdanje Jelene Gavrilović koje bi moglo da prođe na holivudskom crvenom tepihu

0

Jelena Gavrilović je za otvaranje 50. FEST-a birala superelegantan stajling kakav mami uzdahe na svakom koraku, a već smo je jednom videli u njemu...

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Beogradska Kombank dvorana bila je mesto okupljanja brojnih poznatih ličnosti na crvenom tepihu. Ovde je svečajno otvoren 50. FEST, pod sloganom "Novi hrabri svet", a trajaće do 6. marta 2022. godine.

 

Otvaranju su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz raznih sfera, od glume, preko politike, do muzike, a ovogodišnji FEST otvoren je filmom "Strahinja Banović", reditelja Stefana Arsenijevića. Među poznatima koji su prošetali crvenim tepihom bili su Miloš Biković, Emir Kusturica, Branka Pujić, Ana Stanić, Tamara Grujić i mnogi drugi...

 

Otvaranje je vodila glumica Jelena Gavrilović, koja je zasijala u elegantnoj kreaciji dostojnoj svake posebne prilike i događaja.

 

Jelena se pojavila u predivnoj, elegantnoj haljini koja je, zapravo, toliko moćan komad garderobe da ju je nosila čak dvaput ovog meseca.

 

1 / 8 Foto: Milan Maričić/ATAImages

 

U pitanju je kreacija domaće dizajnerke koja bi vrlo lako mogla da bude nošena i na dodelama nagrada u Holivudu. Haljina je dugačka do poda, cela prošivena šljokicama, sa kratkim puf rukavima i diskretnim izrezom u predelu dekoltea koji, ipak, ne otkriva gotovo ništa. Jelena je ovu haljinu prethodno nosila na Expo Dubai 2020, u Dubaiju, na koncertu u okviru paviljona Srbije povodom Dana državnosti.

 

 

Jedina razlika je u tome što je u Dubaiju nosila kristalni ukras u kosi, a ovog puta odlučila se za luksuzni detalj identičnog materijala kakvog je i haljina... I oba puta je sijala.

 

Toliko grandiozna kreacija da je zaslužila da je lepa glumica ponese i dvaput u istom mesecu!

 

 

makonda-tracker