(foto)

Odiše elegancijom, nosi se u SVAKOJ PRILICI: Kombinezon Marije Kilibarde koji mogu nositi žene od 18 do 80 godina

1

Bilo da se spremate za proslavu, izlazak, odlazak u restoran sa prijateljima, moćan kombinezon je uvek odličan izbor, a to dobro zna i Marija Kiibarda.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svečano otvaranje šahovskiog turnire FIDE Grand Prix, koje će se održavati od 28. februara do 14. marta 2022. godine, upriličeno je u Domu garde na Topčderu.

 

Među prisutnima na otvaranju bila je i jedna od najlepših srpskih voditeljki, šarmantna Marija Kilibarda, koja je za ovu priliku odabrala savršen i nenametljiv stajling.

 

 

Lepa crnka pojavila se u kombinezonu tamnoplave nijanse, koji je takvog kroja da ga mogu nositi žene svih godina i konfekcijskih brojeva. U pitanju je zatvoren kombinezon koji vrlo suptilno ističe struk, ima rukave 3/4 dužine, s nogavicama dugačkim do poda koje se lagano šire, a otkrivaju samo vrh obuće. Ovakve kombinezone, doduše, uglavnom nose visoke ili žene srednje visine, s obzirom na nezgodnu dužinu, a kako je Marija visoka 182 centimetra, ona je uspela da ga iznese savršeno i usput istakne figuru na najbolji mogući način.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kombinezoni su i inače omiljen modni komad mnogih žena, pa ih rado nose i superslavne dame, poput Dženifer Lopez, Viktorija Bekam gotovo da ih ne skida, a Rijana ima predlog za trudnički autfit kojim dominira kombinezon!

 

Proteklih meseci mediji su pisali o tome da Marija planira venčanje sa svojim izabranikom Banetom Vučelićem, a kada do venčanja ipak nije došlo na datum kada je očekivano, Marija je istakla da je on i za nju bio iznenađenje i da je o svemu čitala u novinama.


I ja sam iz novina saznala da spremam venčanje. Nije mi to baš prijalo, jer niko od kolega me nije pozvao da proveri informaciju. Oko nas ljudi umiru, izgubili smo bliske prijatelje u uvoj pošasti i potpuno je sumanuto da sada razmišljamo o venčanju. To ne znači da ne želimo i da se neće desiti — rekla je tada Marija za Blic.

 

 

makonda-tracker