dizajn potpisuje ― mlada

Burme će se krasiti nešto VAŽNO: Otkriven simpatičan detalj o venčanju Marije Kilibarde i Baneta Vučelića

1


Voditeljka Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Vučelić, prema pisanju medija, uveliko rade na pripremama za tajno venčanje

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Domaći mediji već nedeljama pišu da će jedna od najlepših srpskih voditeljki Marija Kilibarda uskoro reći "da" Branislavu Vučeliću, sinu Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović.


Kada sada javljaju portali, ona će sama dizajnirati svadbene burme koje će ona i njen muž nositi kao simbol njihove ljubavi.

 


Marija i Bane nisu želeli da se eksponiraju sve dok nisu bili sigurni u čvrstinu svog odnosa. Sada, iako ne kriju da su zajedno, ne žele da pričaju o svom odnosu javno, jer žele da čuvaju svoju privatnost ― objasnio je izvor blizak paru za "Alo".


Upravo zbog toga su odlučili da naprave tajno venčanje. Ne žele da prave pompu oko toga, žele intimnu proslavu koju će organizovati u krugu porodice i prijatelja. Uveliko rade na pripremama, i ako sve protekne po planu, venčaće se na proleće iduće godine ― rekao je izvor.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen


Budući da se Marija bavi i dizajniranjem nakita, ona će biti zadužena za izgled venčanog prstenja.


Marija želi da sve bude kako je ona zamislila, voli da ima totalnu kontrolu nad situacijom. Upravo zbog toga će sama dizajnirati burme. Ubeđena je da to niko neće uraditi bolje od nje, ne želi klasične burme ― kaže izvor. ― Njen nakit ima motive lavirinta, ona smatra da je život lavirint, ali da ljubav uvek pokazuje pravi put. Upravo time se vodi i dok osmišljava prstenje koje će ona i Bane nositi do kraja života.


Upućeni veruju da je pred parom divan život.


Siguran sam da će se super slagati u braku, jer im veza odlično funkcioniše. Ne svađaju se, dopunjuju se u svakom smislu. Porodice su se takođe upoznale, i svi iz okruženja prihvataju njihov odnos. To je jako bitno za skladan odnos ― ističe izvor.
 

 

makonda-tracker