jednostavno čarobno

Detalji ga čine 50% elegantnijim: Viktorija Bekam ne odustaje od kombinezona, a ovaj je ponela MAJSTORSKI

0

Iako u poslednje vreme dvodelni kompleti sve češće zamenjuju kombinezone, modna dizajnerka i dalje uživa u čarima jednodelnih komada

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorija Bekam poznata je po vrlo elegantnom stilu, a sada je pokazala da već formalan komad može da podigne na potpuno novi nivo ako pažljivo bira aksesoare.


Popularna dizajnerka i supruga Dejvida Bekama uslikana je u Njujorku nakon što je gostovala u emisiji Tonight Show with Jimmy Fallon, a prošetala je ulicom u vrlo šik izdanju. Ona se opredelila za beli kombinezon širokih nogavica i smelog dekoltea koji krase dugi rukavi. Kao i obično, Viktorija je odabrala model tako dugih nogavica da se obuća tek nazire, a tu su i blago naglašena ramena.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Bivša spajsica pokazala je još jednom detaljima zbog čega važi za ženu čiji se stil kopira: uz tako upečatljiv odevni komad kao što je beli kombinezon, ponela je crne cipele s platformom, tanak crni kaiš i crne naočare za sunce (koje, inače, stalno nosi iz razloga koji nemaju veze s modom). A od crno-bele kombinacije ne može elegantnije!

 

Pored savršenog kontrasta koji je postigla, Poš Spajs je na suptilan način naglasila struk i gornji deo tela, dok donji deo kombinezona leprša i stvara iluziju maksi-haljine.

 

 


 

makonda-tracker