Pravo se piste!

U 2022. godini neće biti popularnijih farmerki! Zendaja pokazala još jedan način nošenja svačijeg omiljenog modela

0

Najmlađa poznata ličnost koja je proglašena modnom ikonom od strane Saveta modnih dizajnera Amerike očarana je modelom koji samo što je sišao s piste, a u narednom periodu ćemo ga viđati na svakom koraku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Zendaja Kolman (25), uz veliku pomoć svog stiliste Loa Rouča, proteklih godina ne može da pogreši kada je moda u pitanju, a ne samo što na crvenom tepihu uvek pokaže nešto nesvakidašnje, novo, neobično i što bi samo ona mogla i umela da nosi nego briljira i u svakodnevnom stilu.


Zvezda filma "Dina" i serije "Euforija" iz dana u dan pokazuje da i te kako opravdava svoj status modne ikone, a jedan od novijih primera jeste komad džinsa koji je ponela. Rouč je, naime, na Instagramu pokazao simpatičan snimak na kom lepotica ponosno pokazuje svoje farmerke i ističe da je u pitanju komad modne kuće Valentino. Zendaja, inače, od 2020. godine sarađuje s ovim brendom i učestvuje u njegovim reklamnim kampanjama, a očito nije u pitanju samo poslovni dogovor već ona uživa u nošenju ove odeće i privatno.


Tako je sada pokazala vrlo efektan vrećasti model teksas pantalona, kakav obično viđamo u strogo sportskim kombinacijama, a Zendaja je odlučila da ga ponese kao deo elegantne odevne varijante!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

 

Kombinovala je predimenzionirane pantalone ravnog kroja i od svetlog teksasa s poluprovidnom belom bluzom koju krase čipkani cvetovi i s kamel otvorenim papučama, a sve krasi mnoštvo efektnog nakita, u vidu prstenja i bogate Valentino zlatne ogrlice.

 


Ovaj spoj pantalona, bluze i ogrlice imali smo priliku da vidimo u okviru predstavljanja kolekcije čuvene modne kuće za proleće/leto 2022, a procenjuje se da će vrećaste farmerke sledeće godine dominirati ženskom modom, budući da su prikazani na revijama Balensijage, Pitera Doa, Redžine Pjo, Moli Godard itd.

 

 

makonda-tracker