zna šta radi

Čizme na pertlanje, uvek efektan spoj boja: Večernje izdanje Lene Bogdanović koje morate da kopirate što pre

0

Praktično, udobno, trendi, savršeno za večernji izlazak —  sve to i mnogo više je upečatljivi stajling koji je popularna glumica odabrala za veče u teatru

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U Narodnom pozorištu u Beogradu sinoć je održana premijera predstave "Pelikan", po delu Avgusta Strindberga i u režiji Ðurđe Tešić, a premijerno izvođenje posvećeno je glumcu Borisu Komneniću (1957-2021).


Na sceni smo imali priliku da gledamo Nedima Nezirovića, Ivu Milanović, Vučića Perovića i Vanju Ejdus, a njih je podržao veliki broj poznatih ličnosti i, na prvom mestu, kolega. Među njima je i glumica Lena Bogdanović, koja je još jednom pokazala zbog čega spada u najbolje odevene dame naše javne scene.


Šarmantna glumica pojavila se u vrlo upečatljivoj odevnoj kombinaciji, koja odmah privlači pažnju i ostavlja utisak pre svega crveno-crnom kombinacijom boja. Lena je ponela duboku midi-suknju crne boje koja se širi od kukova, crni pripijeni top i efektan kratak blejzer s decentnom ruskom kragnom.

 

1 / 7 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

U pitanju je blago strukirani komad sa zlatnim dugmićima koji čini da čitav autfit deluje vedrije i elegantnije, a glumica je upotpunila svoj izgled udobnim ravnim čizmama na pertlanje i crnom pismo-tašnom.


Uvek nasmejana Lena ponela je i crveni ruž, a njen sako je izgledao još lepše u spoju s njenom, odnedavno, riđom kosom.

 

 

makonda-tracker