(FOTO)

KLASIČNA CRNA HALJINA — ILI OVA? Brižit Makron ponovo besprekorno stilizovana u Jelisejskoj palati

0

Proverena modna formula Brižit Makron i ovog puta je bila efektna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Francuski predsednik Emanuel Makron u Parizu je bio domaćin jednog samita, gde su njegova supruga i on dočekali i primili goste u Jelisejskoj palati. Autfit francuske prve dame bio u skladu sa ovom situacijom,

 

Elegantan stajling nešto je čega se Brižit uvek pridržava bez greške, a jednostavne linije, odsustvo suvišnih detalja i klasični komadi čine da ona uvek izgleda odlično.

 

Proverena modna formula Brižit Makron i ovog puta je bila efektna: bezvremenski komadi uklopljeni su tako da je njena kombinacija primer stila.

 

Ona je odabrala jednostavnu kombinaciju u vidu elegantne midi-haljine sa visokom kragnom, a uz nju je uklopila klasične salonke napravljene od brušene kože.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

I Brižit i Emanuel su se uklopili modno, pa su oboje bili u tamnoplavoj boji. Inače, haljina prve dame je fenomenalan izbor za svečane prilike, a u pitanju je možda i najbolji ekvivalent crnoj haljini, najpoznatijem modnom klasiku.

Svakako da se, kada su u pitanju svečanosti, bez problema možete okrenuti tamnoplavoj boji, jer je jednako elegantna kao crna, a vizuelno čak i malo "lakša".

 

 

makonda-tracker