(foto)

Najtrendi jakna sezone + haljina koja ide UZ SVE: Severina prodrmala ulice Sarajeva strit stajlom za desetku

0

Severinin stil definitivno važi za jedan od najboljih na regionalnoj javnoj sceni, a zgodna pevačica uvek ima svoje trikove kako da običan autfit podigne na još viši nivo.

foto: Instagram
foto: Instagram

Street style kombinacije hrvatske pop zvezde Severine Vučković uvek su prava inspiracija za žene svih godina i različitog modnog ukusa! Lepa Hrvatica često nam na Instagramu predstavlja zabavne, trendi i nosive kombinacije, koje se lako mogu uklopiti od različitih komada garderobe koje već imamo u svom ormaru.

 

 

Ovog puta, Seve je otputovala u Sarajevo, pa je prošetala čuvenom Skenderijom u autfitu za kojim se okreću glave!

 

Baza njenog stajlinga bila je seksi i praktična crna haljina, midi-dužine, od zimskog materijala i sa prorezom na zadnjem delu. Tako je na diskretan način istakla noge, ali i pokazala perfektan modni komad za jesen i zimu. Ova haljina je fenomenalan izbor za svaki tip ženske građe, jer se zbog svoje rastezljivosti može uklapati i kad nosite XS, i kad nosite XL.

 

 

Još jedna dobra strana ovog modela je što se odlično uklapa i s visokim štiklama, čak i patikama, ali i dubokim čizmama i ravnim chunky modelima.Severinine trendi gležnjače bile su odličan spoj uz ovu haljinu!

 

 

Sav autfit podigla je još na viši nivo supertrendi kožnom jaknom s krznom, koja trenutno važi za jedan od najpoželjnijih komada sezone! Njena jakna je pomalo predimenzionirana, potpisuje je brend Jalize Couture, a čini da izgleda šik i urbano bez mnogo truda...

 

Inače, ove zime jedan od najvećih trendova jesu jakne od ovčje vune ili njenih imitacija, a garantuju topllinu, komfor i fenomenalan izgled. Ne samo jakne, već i slični prsluci i kaputi su potpuni hit!

 

 

makonda-tracker