sva inspiracija koja nam je potrebna

Kome još treba Holivud?! Severina u SENZUALNOM izdanju kakvo vredi kopirati u posebnim prilikama

0

Kada je stil Severine Vučković, tri stvari su zagarantovane: otmenost, suptilno naglašen seksepil i najnoviji trendovi pomešani s klasikom. Sve to i još mnogo više krije nestvarna haljina koju je ponela pre nekoliko večeri.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Severina Vučković je minulog vikenda bila među zvezdama koje su svojim prisustvom uveličale dodelu medijskih nagrada "Zlatni Studio" u Zagrebu. Iako je ovaj događaj okupio velika imena tamošnje scene, čini se da niko na crvenom tepihu nije ostavio utisak kao Seve, uvek najelegantnija, uvek puna iznenađenja.

 

Severina, koja je na dodeli nagrada imala i poseban zadatak da bude prezenterka u kategoriji muzike, za razliku od ostalih potražila je toaletu stranog dizajnera. Izbor je pao na neobičan model modne kuće Attico, čija cena iznosi čak 2.700 evra i koja nosi romantično ime — "Ofelija".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Reč je o višebojnoj haljini koja predstavlja spoj retro stila, karakterističnog za dvadesete i tridesete godine prošlog veka, i aktuelnih trendova. Maksi-dužine i vrlo efektna kako zbog šarenila koje je krasi, tako i zbog kroja, ova haljina završava se na donjem porubu upečatljivim raznobojnim nojevim perjem, dok se "slepi miš" rukavi sužavaju u predelu podlaktice.

 

 

Toaleta je zatvorenog okovratnika, dok u zadnjem delu duboko otkriva gola leđa, a pozadi je krasi i jednostavan šlic srednje dubine.

 

 

Inače, slična haljina (Fujiko) postoji i u mini-verziji, a sigurni smo da bi Seve i nju ponela s ovakvom lakoćom i samopouzdanjem!

 

 

Uz to je, vrlo prikladno, ponela ljubičastu ručnu torbicu prekrivenu perjem, a da sve bude još elegantnije kosu je podigla u visoku punđu i izvukla tek dva pramena koji joj uokviruju lice. Severina se odlučila za jednostavan večernji make-up kojim dominiraju ružičasti tonovi, a sve vreme je bila široko nasmejana — onakva kakvu je obožavamo!

 

 

makonda-tracker