zrači ženstvenošću

Boja mandarine & suptilno naglašene obline: Severinina haljina od koje je nemoguće odvratiti pogled

1

Hrvatska pevačica poznata je po tome što ume da odabere komade koji nenapadno ističu seksepil, a ova jednostavna haljinica bez sumnje spada u takve odevne predmete

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop pevačica Severina jedna od najbolje odevenih žena na našim prostorima!

 

Ona rado i često nosi i komade istaknutih regionalnih dizajnera i poznatih stranih brendova, a važi za ženu kojoj nisu neophodni previše oskudni komadi da bi istakla urođeni seksepil.

 


Hrvatska muzička zvezda ovog puta je ponela odevni predmet koji spada upravo u takve — jednostavne i šik komade, a on bi mogao da prođe i kao decentan da Seve nije odabrala vrlo smelu boju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Pevačica je, naime, na Instagramu otkrila da je u jednom zagrebačkom noćnom klubu uživala u elegantnoj haljini do kolena savršenoj za ples. Reč je o toaleti čiji je gornji deo pripijen uz grudi, naglašava struk, a od njega se postepeno širi u A-kroj. Ona ne otkriva dekolte iako ima V izred, niti je preuska iako prati liniju tela, a zrači ženstvenošću i vrlo je atraktivna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Severina je, uz to, odabrala model efektne boje mandarine, koja privlači sve poglede, a topla je, energična, smela... Idealno za večernji provod!

 

 

makonda-tracker