kao milion dolara

Za sekund svaki autfit postaje ŠIK! Severinin omiljeni model pantalona ne ume svako da nosi, ali ona je otkrila trik

0


Ako ovo ne ustoliči lepu Splićanku kao najbolje odevenu ženu na našim prostorima, ništa neće! U moru supertrendi komada i pari obuće koje nam je pevačica predstavila u poslednje vreme, najnovije pantalone iz garderobera Severine Vučković definitivno su dokaz da je ona godinama ispred ostalih

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pevačica Severina nas iz dana u dan oduševljava stilom — ona očito prati najnovije modne trendove i uvek u korak (ili koji ispred) sa svetski cenjenim trendseterkama. Nakon neobičnih papuča u kojima je proslavila Božić po gregorijanskom kalendaru, otkačenih krznenih cipela za štiklama i mnogih drugih interesantnih modnih odabira, sada nam je najavila budući hit komad koji neće svako ni smeti ni umeti da nosi, a sigurno je samo da će oduševiti sve!


Seve je, naime, na društvenoj mreži Instaram nedavno podelila fotografije za koje pozirala u metalik pantalonama koje su pripijene uz nogu i kratke tek toliko da otkrivaju članke. U pitanju je vrlo dubok model koji prati kaiš s nitnama i identične nijanse i ulepšan jednostavnom i efektnom pravougaonom šnalom, a pevačica ga je upotpunila zatvorenim plavim sandalama sa štiklama, plavim leopard kaputom jednog poznatog srpskog brenda i crnim korsetom koji ističe grudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Pedeset nijansi plave — napisala je Severina i za kratko vreme prikupila desetine hiljada lajkova.


Najpopularnija hrvatska pevačica sve češće u poslednje vreme nosi metalik pantalone, koje odišu duhom disko sedamdesetih, a mi smo primetili da svaki put koristi isti trik. Naime, kada je nedavno pozirala u sličnom modelu crvene boje, koji je kombinovala s belom majicom s natpisom, Seve je nosila crvene sandale...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

... dok je sa srebrno-zlatnim metalik pantalonama (sa očaravajućim detaljem u bojama duge) i crnom majicom ponela interesantne metalik cipele u sličnim nijansama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Isto tako, kada je nosila srebrni metalik šorts, Severina ga je kombinovala s identičnim cipelama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

makonda-tracker