nema greške

Kombinujte ih ovako za NAJMOĆNIJI utisak: Omiljen modni trik Amal Kluni i kraljice Leticije za nošenje kožnih pantalona

0

Kožne pantalone su must have i ove sezone, a kraljice mode imaju odlične predloge kako da ih uklapate u svoj stajling

foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock
foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Nekoliko odevnih komada imaju večnu vrednost već decenijama, čak od pedesetih, a retko šta toliku modnu održivost kao — kožne pantalone. One su istovremeno i tako lake za kombinovanje i, na neki način, uzbudljive za nošenje, jer ih definitivno ne oblačimo svakodnevno i u svakoj prilici!

 

 

I zbog toga mnogi postavljaju pitanje — hoće li biti aktuelne i u 2022?

 

Odgovor je da, a modni znalci, trendeseterke i evropske (i svetske) ikone stila već imaju omiljen način na koji ih nose! 

 

Poslednjih sezona, zapravo, dizajneri su napravili mali otklon od preuskih modela u korist ravno sečenih i širih pantalona, što se mnogima i dopada, jer ih je lakše uklopiti s ležernijim komadima garderobe i u svrhu kežual odevanja.. Osimm standarne crne boje, supertrendi su i kamel kožne pantalone, neutralne nijanse koje podsećaju na boju kože, a idealan sklop je kada se nose uz belu košulju i mini-tašnu

 

 

Ipak, najlakše je modnu inspiraciju naći u konkretnim stajlinzima već proverenih modnih kraljica.

 

Jedna od njih je i advokatica Amal Kluni! Supruga Džordža Klunija bila je u "medijskoj ilegalli" mesecima, zbog čega se šuškalo o njenoj trudnoći, ali sada možemo dosta češće da je vidimo u društvu slavnog glumca. 

 

Jedan od IT parova Holivuda uslikan je pri odlasku na večeru s prijateljima Sindi Kraford i Rendijem Gerberom, a 43-godišnja advokatica bila je zvezda veća i od supruga. Njeno izdanje baziralo se na crnim komadima, i to kakvim! Crne kožne pantalone idealan su komad za opuštenu večeru s prijateljima, a a Amal se vodila modnom parolom jednostavnosti. Crne kožne pantalone, gležnjače s visokom potpeticom, oker jakna od brušene kože — i izgledala je moćno.

 

Amal Kluni
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na drugom kraju sveta, španska kraljica Leticija gostovala je na jednom sajmu u autfitu koji ne promiče! Njene crne kožne pantalone marke Uterque su superskinny model, a uz njega je ponela mantil midi-dužine crno-belog dezena, s potpisom španskog brenda Mirto, belu rolku, kao i crne kožne salonke.

 

Španska kraljica Leticija
foto: MP / Teresa /Profimedia

Dakle, ako želite da nosite crne kožne pantalone — kombinujte ih obavezno s visokim potpeticama (čizmicama ili salonkama), birajte jednostavnu bluzu u crnoj ili beloj boji, a preko obucite omiljenu jaknu ili kaput, nešto drugačije boje ili dezena. Utisak je zagarantovan!

 

 

makonda-tracker