bez greške

Svedeno, seksepilno, prefinjeno... BESPREKORNO! Stajling Anđeline Džoli u kom se svaka žena i oseća i izgleda kao dama

1

Ako uđe u politiku — imaćemo modnu vest svaki dan! Holivudska glumica Anđelina Džoli poznata je po svom društvenom aktivizmu, a on joj je sada pružio priliku da o važnoj temi govori u američkom Kapitolu

foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO
foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Ovakva prilika zahtevala je poseban stil, a ona je ponovo bila na visini zadatka.
Anđelina Džoli (46) od početka karijere bavi se društvenim temama i otvoreno izražava svoje političke stavove, a najviše je zanima borba protiv nasilja nad ženama.

 

Slavna glumica i režiserka je upravo ovim povodom pre dva dana bila gošća Kapitola, gde je govorila u prilog novoj vreziji Zakona o nasilju nad ženama.

 

Najvažnije mi je da u ovom trenutku odam priznanje deci koja su upravo sada preplašena i pate, kao i mnogim ljudima za koje je ovaj zakon došao prekasno. Žene koje su prošle kroz ovaj sistem s malo ili bez imalo podrške i dalje nose u sebi bol i traumu zbog zlostavljanja koje su doživele. Mladi ljudi koji su preživeli zlostavljanjanje ojačali su, ali ne zbog sistema zaštite dece — već uprkos njemu — napomenula je Džolijeva u svom govoru.

 

Anđelina Džoli
foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Anđelina je u Vašington stigla u društvu svoje ćerke Zahare Džoli-Pit (17), a obe su, kao i obično, bile savršeno stilizovane. Ovog puta, glumica je odabrala klasični poslovni stil, a njena odevna kombinacija ostavila je snažan utisak na zaljubljenice u modu.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO


Ona se opredelila za komplet sastavljen od predimenzioniranog blejzera i nešto komotnije varijante pencil suknje. Ovaj dvodelni set stvara utisak ravne siluete, ali je Anđelina naglasila struk uz pomoć tankog kožnog kaiša sa zlatnom kopčom. Ispod sakoa ponela je jednostavnu bluzu okruglog okovratnika, a tu su i crna torba i vrlo elegantne kožne salonke sa štiklom.

 


U pitanju je još jedan Anđelinin monohromatski stajling, u kom izuzetak prave samo beli biseri — klasični i sofisticirani detalj koji je uvek u modi. Već nekoliko godina, ona preferira jednobojne i neutralne odevne kombinacije, uglavnom u okvirima poslovnog stila, a u tome joj najviše pomaže stilista Džejson Bolden, koji je pronašao jednostavan način da glumičin urođeni seksepil izgleda umerenije uz svedenost modnog izraza.

 

1 / 11 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

 

makonda-tracker