očaravajuće

Poput antičke boginje ― od glave do pete u zlatu: Anđelina Džoli u veličanstvenoj haljini koja će vam izmamiti uzdah

0

Nakon decenija lutanja holivudska glumica Anđelina Džoli pronašla je svoj stil i nikad nije lepše izgledala na crvenom tepihu, a proteklih nedelja je jednostavno procvetala!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli trenutno promoviše svoj novi film "Večni" (Eternals), zbog čega je češće nego inače viđamo na crvenom tepihu i ispred foto-objektiva, a sada je priredila svoju obožavaocima pravu poslasticu.


Holivudska lepotica je pre premijere ovog "Marvelovog" ostvarenja u Londonu učestvovala u fotografisanju u organizaciji kompanije "Dizni", a tom prilikom nastali su možda i najlepših snimci Anđeline Džoli tokom dve i po decenije, koliko se svet divi njenom šarmu.


Glumica i režiserka je pozirala fotografu Misanu Harimanu u očaravajućoj haljini zlatnih tonova i u kraljevskom stilu.

 

 

U pitanju je model čuvene kuće Valentino iz Haute Couture kolekcije za jesen i zimu 2018. godine čiji gornji deo čini pripijen rupičasti korset sastavljen u obliku lišća i grančica, a od kukova se širi u bogatu suknju sa šlepom. Haljina je balskog kroja i otkriva ruke, naglašavajući Anđelininu vitkost i prirodnu lepotu, a glumica je kosu uplela u nisku i labavu pletenicu, dok joj poneki pramen uokviruje lice.

 


Džolijeva je potom i na samoj londonskoj premijeri nosila Haute Couture haljinu koju potpisuje Valentino.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Glumica je poznata po vrlo efektnim i elegantnim izdanjima za crveni tepih, koja odišu klasičnim glamurom uz notu njenog prepoznatljivog stila. U poslednje vreme koristi usluge stiliste Džejsona Boldena, koji sarađuje s velikim brojem slavnih dama, a razlika je očigledna, budući da ne pamtimo kada je Anđelina imala modni promašaj.

 

1 / 12 Foto: Profimedia, SOPA Images, ddp USA


Inače, film "Večni" je najnoviji superherojski film iz "Marvelove" kuhinje, koji je režirala Kloe Džao, kineska umetnica koja je prošle godine na Mežunarodnom festivalu u Veneciji osvojila Zlatnog lava za film "Zemlja nomava". U pitanju je 26. film čija se radnja dešava u "Marvelovom" univerzumu, a govori o besmrtnoj vanzemaljskoj rasi koja izlazi iz skrovišta posle više milenijuma da bi zaštitila Zemlju od zlih Devijanata. Pored Anđeline, u ovom filmu igraju još Kit Harington, Selma Hajek, Ričard Maden...

 

 

makonda-tracker