(ANKETA)

U Srbiji u ovome ne bi smela napolje: Neočekivana odevna kombinacija kojom je Anđelina Džoli očarala Los Anđeles

1

Ovaj spoj nije tako uobičajeno videti na našim prostorima, ali za topli, ekscentrični i zvezda prepun Los Anđeles ništa nije neobično.

foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je reč o otvorenoj obući, u Srbiji i regionu su se vremenom namentnula brojan nepisana pravila: ne nosi papuče i sandale sa čarapama, ne nosi papuče i sandale nakon leta, ne nosi papuče i sandale s tipično zimskom odećom...


Međutim, kada je reč o sunčanom Los Anđelesu, tamošnje zime nisu ni nalik našima, pa nam naše omiljene zvezde predstavljaju odevne kombinacije kakve su nezamislive na našim prostorima. Takva je i najnovija odevna varijanta u kojoj se pojavila glumica Anđelina Džoli, a čija su glavna zvezda trendi papuče.

 


Ovih dana temperatura u pomenutom gradu premašuje 20 stepeni, ali filmska zvezda ne odriče se kaputa, svog omiljenog odevnog predmeta u poslednje vreme, pa je pronašla način da joj ipak ne bude pretoplo.

 

1 / 7 Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Naime, paparaci su je uhvatili tokom šopinga sa ćerkom Zaharom, kada je njena mezimica bila odevena kao za tipičan prolećni dan, dok je Anđelina nosila do grla zakopčan elegantni bež kaput koji pada do sredine potkolenice. Reč je o modelu klasičnog dizajna koji ističe struk vezanim pojasom i uz koji je glumica nosila pantalone ravnog kroja i — papuče.


U pitanju je tipično letnji par obuće ravnog đona i otvorenih prstiju, a Anđelina je odabrala kamel model s braon kaišem i šnalom.


Za Los Anđeles još jedna elegantna odevna kombinacija, za naše prostore vrlo neobična, ali u svakoj slučaju efektna i u Anđelininom stilu.

 

 

 

makonda-tracker