SKROMNI I PREDIVNI

Kad mislimo da ne mogu bolje ― ONI NAS RAZUVERE! Anđelina Džoli i njena deca u JOŠ JEDNOM izdanju MODNE MAGIJE i lepote

0

Na još jednoj premijeri filma "Večni" Anđelina Džoli i njena deca pokazali su zašto su primer pristojnosti, odmerenosti, lepote i glamura na crvenom tepihu. I porodične sloge!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Samo jednu nedelju nakon što je svoju decu obukla u vintidž garderobu iz svog ormara, Anđelina Džoli i njeni naslednici izveli su pravu magiju na crvenom tepihu Ujedinjenog Kraljevstva.

 

 

Slavna glumica Anđelina Džoli predstavlja svoj novi film, Marvelove "Večne" (Eternals), a na premijerama širom sveta društvo joj prave njeni naslednici. I svuda budu u centru pažnje! Nakon losanđeleske premijere filma, usledio je mali peh u Rimu, kada se Anđelina pojavila sa Šajlo i Zaharom besprekorno stilizovana, ali sa frizurom koja je vrlo brzo postala viralni predmet podsmeha.

 

Sada su se Anđelina i deca pojavili na poslednjoj u nizu premijeri, a ovog puta nema šta da im se zameri!

 

I ponovo su njene ćerke zavirile u mamin ormar, pa je 15-godišnja Šajlo Džoli Pit ponela Diorovu haljinu koju je Anđelina nosila na pres-konferenciji "Grdane: Gospodarice zla".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trèsCLICK (@tresclick)

Nije samo Šajlo izgledala veoma šik, već i njena starija sestra Zahara, dok su braća Medoks i Noks bili superelegantni i urbani u svojim mladalačkim autfitima. Noksova bliznakinja Vivijen pojavila se u istoj haljini koju je nosila i prethodne nedelje.

 

1 / 6 Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Možda deca Anđeline Džoli i Breda Pita imaju sav novac koji bi mogli da požele, ali za pohvalu je što im skromnosti ne manjka! Oni i inače važe za jednu od najpristojnije i odmerene dece poznatih.

 

S druge strane, Anđelina je nosila Valentino Haute Couture neverovatan stajling, koji se sastojao od oversized crnog blejzera i maksi-suknje, uz svielnu belu košulju.

 

Anđelina je pre nekoliko dana ispričala da obožava kad njena deca pozajmljuju stvari iz njenog ormara.

 

Uvek kažem, bože, nosi to i nosi bolje od mene! Uzmi, tvoj je red ― rekla je Džolijeva.

 

 

 

makonda-tracker