malo drukčije, a moćno

I ovako stajling izgleda tako ŠIK! Jedna Francuskinja ima inovativno rešenje za kombinovanje visokih čizama

0

Ako želite malo da eksperimentišete sa zimskom modom, jedna Parižanka ima savršenu ideju za nešto drugačiji stil

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Francuskinje s dobrim razlogom važe za kraljice Instagrama, ali i kraljice stila uopšteno! One imaju nekoliko modnih komada koje uspešno kombinuju na najrazličitije načine i čine osnovu njihovog modnog izraza, a one malo smelije obožavaju da eksperimentišu i tako predstavljaju pravu modnu inspiraciju!

 

 

Dobro je poznato da su glavni trendovi u svetu obuće ove zime bile chunky ili combat čizme, kao i, na primer, uvek popularne uggsice, ali ljubiteljke nešto elegantnije mode nosile su i nosiće visoke čizme, koje se savršeno uklapaju uz suknje i haljine.

 

Većina žena će pomisliti kako visoke čizme ne mogu kombinovati s nekim širim parom pantalona — osim nekim superpripijenim modelom — ali od Francuskinja učimo da čak ni to ne mora nužno biti slučaj, a opet ćemo izgledati sređeno i šik.

 

Influenserka Leja Sfez uvek na svom Instagramu ima pregršt zabavnih ideja za inovativni stajling, a ima i odličnu ideju kako se kombinuju visoke čizme na nešto drugačiji način.

 

 

Ova Parižanka je pantalone ravnih nogavica uvukla u visoke crne čizme, pa sve to uklopila sa bomber jaknom i sportskom Dior torbicom i time postigla look na koji vredi obratiti pažnju!

 

Takođe, vredi se usuditi i isprobati ovakav modni trik, a idealno je da niže žene to učine s kraćom jaknom kako bi vizuelno izdužile svoje noge.

 

 

makonda-tracker