jednostavno predivne!

Na prvi pogled cipele, na drugi — MODNA MAGIJA! Severina proslavila Božić u obući kojoj kraljica Ranija ne bi rekla "ne"

1


Popularna pevačica jedna je od najbolje odevenih žena na našim prostorima, a spada u najstrastvenije zaljubljenice u elegantne cipele, sandale, papuče, čizmice... Par obuće koji je odabrala za praznične dane je, bez sumnje, nešto što se ne viđa svaki dan, a Seve ih nosi s lakoćom!

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Hrvatska pevačica Severina Vučković proslavila je Božić po gregorijanskom kalendaru u krugu porodice, a na društvenoj mreži Instagram podelila je delić atmosfere.


Ona je pozirala u svom besprekorno uređenom domu, koji je u prazničnim danima uređen vrlo simpatično — ključni detalj dekoracije su putokazi s imenima najbližih ispisanim na prozoru.


Srećan Božić, želim vam puno "putokaza" u životu, koji vas čine srećnima... Meni je falilo prozora — poručila je pevačica.


Severina je ovom prilikom pozirala u vrlo elegantnoj odevnoj varijanti: odabrala je pletenu haljinu crne boje i kratkih rukava koja pada malo ispod kolena, ali najvažniji deo ove kombinacije je obuća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Pop zvezda odabrala je crne papuče koje na prvi pogled izgledaju kao cipele, i to kao salonke, ali ako pogledate malo bolje videćete da one nemaju zadnji deo koji pridržava petu. U pitanju je model koji potpisuje britanska modna kuća Malone Souliers, koja proizvodi svoju obuću u Italiji, i u čijim smo elegantnim cipelama pre nekoliko dana videli kraljicu Raniju od Jordana.


Severina se odlučlila za model koji je ukrašen zlatnim kaišićima, a čija cena iznosi 562 evra. Ove papuče proizvode se u sedam boja, a Seve je odabrala klasiku i crne papuče u spoju sa crnom haljinom.

 

 

Napravljene su od satena i kože, a ovaj brend ističe da one pružaju i idealno držanje i samopouzdanje svakome ko ih nosi. Papuče vizuelno izdužuju nogu i uokviruju stopalo na elegantan način, prateći njegov prirodni luk, dok svemu posebno doprinosi štikla visoka 10 centimetara, i to tanka poput igle!


Inače, ovaj brend od jeseni pruža mogućnost samostalnog dizajniranja obuće, u okviru svoje kampanje Make Your Mark.

 

 

makonda-tracker