po ukusu SVAKE žene

Savršena torba ipak postoji! Anđelina Džoli ima aksesoar za kojim se okrenulo pola Vašingtona — a i vi biste

1

Dok se neki još uvek privikavaju na oversized trend, holivudska glumica među prvima je ponela — supersized! A od čega je bolje početi nego od torbe?!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada govorimo o stilu Anđeline Džoli proteklih godina, prva reč koja nam pada na pamet je "jednostavnost": ona bira oštre linije, monohromatske komade i kombinacije, gotovo nikad ne nosi dezene, sve je vrlo svedeno, prilagođeno svakodnevnim potrebama i mešavina elegancije i praktičnosti.


Takve su torbe koje čuvena glumica nosi, a obično ona bira tote modele, koji joj vise s ramena dok paparaci prate njenu ćerku Zaharu Džoli-Pit i nju tokom njihovih čestih kupovina po Los Anđelesu. Ovog puta su slavne mama i ćerka viđene na aerodromu u Vašingtonu, gde su ponovo ostavilte utisak, a Anđelina je još jednom pokazala da jednostavno briljira u jesenjoj sezoni.

 

Ona je nosila vrlo šik crni kaput midi dužine, ispod kog se nazire dugačka siva suknja, a ponela je, vrlo prikladno, kožne crne čizme do članaka koje su pripijene uz stopalo i krasi ih visoka blok-peta, kao i crnu zaštitnu masku.

 

Međutim, sve ovo ostalo je u senci torbe — supersized modela boje peska koji potpisuje italijanska modna kuća Salvatore Ferragamo. U pitanju je model nazvan Studio, koji može da se nosi i u ruci i na ramenu i napravljen je od prave šljunčane kože, a Anđelina je za njega izdvojila 2.700 dolara.

 

1 / 6 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia


Za 2021. godinu, modni stručnjaci najavljivali su porast trenda koji prati parola "Više je više" i koji podrazumeva da nosimo isključivo superdimenzionirane tašne. Nakon što su godinama dominirale mikro i nano tašne, koje su među prvima predstavili Jacquemus i Fendi, stručnjaci su istakli da će one uskoro biti zamenjene daleko praktičnijim modelima koji konačno omogućavaju ženama da spakuju baš sve što im treba, ali ove ogromne torbe i dalje nam stižu postepeno. 

 

Pre Anđeline, nosile su ih sestre Meri Kejt i Ešli Olsen, a Anđelina je pokazala možda i najpraktičniji takav model koji smo do sad videli. Definitivno je uspela da privuče poglede čak i onih koji nisu bili svesni da se iza maske krije jedna od najlepših žena planete!

 

 

makonda-tracker