casual

Jedan par pantalona je dovoljan! Anđelina Džoli ima trendi komad za svaki dan koji menja stil iz korena

1

Nakon što nam je pre nekoliko dana nekadašnja teniserka Ana Ivanović pokazala koliko je značajan kvalitetan i efektan par pantalona u svakodnevnom stilu, glumica Anđelina Džoli svojim primerom pokazuje da je ovaj modni komad toliko efektan da može da promeni kompletan utisak

foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli protkelih godina neguje klasičan stil — uglavnom je viđamo u monohromatskim odevnim varijantama i neutralnim tonovima, a sada je pokazala da u njenom garderoberu ima i upečatljivih dezeniranih predmeta.


Pre nekoliko dana, Džolijeva je sa ćerkama Vivijen i Zaharom viđena tokom šetnje Los Felizom, a dok su njene ćerke bile odevene za letnje temperature, ona se opredelila za letnje-jesenji stil.

 


Glumica je prošetala u kamel kaputu brenda Max Mara čija cena iznosi vrtoglavih 6.590 dolara, a u pitanju je model s dva lica nazvan Ludmilla koji seže ispod kolena i naglašava struk vezivanjem jednostavnim pojasom. Anđelina ga je kombinovala s torbom bezvremenskog dizajna u identičnoj nijansi koju potpisuje italijanski brend (i za koji je izdvojila čak 2.800 dolara!), a reč je o modelu koji se može zamisliti u maltene svakoj prilici i čini da opuštenija odevna varijanta dobije dozu elegancije. Glumica je uz to ponela efektne otvorene papuče i belu majicu, ali ključni deo ove kombinacije su — pantalone.

 

1 / 6 Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Za donji deo ovog aufita Anđelina je odabrala model širokih nogavica slavne italijanske modne kuće Dior, nazvan Chez moi. Ukrašene su čuvenim dezenom Toile de Jouy, inspirisanim pejzažima i oblicima po kojima je poznata jedna francuska fabrika iz 18. veka koja se nalazila u blizini Versaja. Pantalone su bele boje, napravljene od svilenog kepera i ukrašene tamnoplavim i crnim detaljima, zahvaljujući čemu ostavljaju utisak efektnim kontrastom. U pitanju je vrlo lagan model, koji pretvara ovaj na prvi pogled formalni stajling u casual kombinaciju za svaki dan, uprkos tome što je glumica za ove pantalone izdvojila više od 1.000 dolara.

 

 

makonda-tracker