Zar supermodel ovo da obuje?!

U Srbiji joj ne bi palo na pamet da izađe u ovome! Hejli Biber već napravila NAJVEĆI modni promašaj ove jeseni (ANKETA)

0


Manekenka i supruga pevača Džastina Bibera spada u najpopularnije trendseterke proteklih godina, ali nije baš svaka njena odevna varijanta pun pogodak

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Hejli Biber omiljena je lepotica mnogih dizajnera i svaki njen autfit odmah privuče mnogo pažnje i zavlada društvenim mrežama. Čak i svakodnevni stil poznate manekenke uvek je interesantan i nađe se kao glavna vest na modnim portalima, ali baš jedan takav ovih dana nije oduševio modne znalce.


Naime, Hejli je viđena tokom šetnje Los Anđelesom u crnoj odevnoj varijanti ― u helankama, kratkom topu i kožnoj jakni, što bi se sve moglo smatrati pravim pogotkom da nije dodala bele sokne i papuče!


Hejli se odlučila za obične sportske čarape bele boje i udobne gumene papuče s dva kaišića na lepljenje, dok je šetala ležerno noseći kaficu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Pojedine poznate ličnosti već godinama pokušavaju da popularizuju kombinaciju čarapa i otvorene letnje obuće, a u ovom spoju smo već viđali Điđi Hadid, Adrijanu Limu, Rijanu i Majli Sajrus. Na našim prostorima, on je obično sinonim za potpuni nedostatak ukusa, ali kako većina trendova stiže sa zapada, ne bi nas čudilo da uskoro i neku od naših zvezda vidimo stilizovanu poput Hejli.

 

 

 

makonda-tracker