da li vam se dopada?

Ona diktira modne trendove koji će zavladati ove zime: Kenal Džener u autfitu koji je jednostavan, udoban i moderan

0

Stajling koji je ona odabrala je klasičan i može da služi svima kao inspiracija za slične kombinacije koje možete vi odabrati u hladnim danima. 

foto: LESE/stoianov / BACKGRID, backgrid usa/profimedia
foto: LESE/stoianov / BACKGRID, backgrid usa/profimedia

Manekenka Kenadl Džener uslikana je kako odlazi na doručak u Litl Nelu, pre odlaska na skijasku stazu Aspen. 

 

Ona je za ovaj izlazak odlučila da obuče zanimljivu kombinaciju koja je veoma upečatljiva, a u isto vreme jednostavna i prikladna za kopiranje. 

 

 

Ukoliko poželite da imate savršen autfit koji je prijatan, a kada izađete na ulicu veoma upečatljiv, vi ćete potpuno uživati u pažnji koju budete dobili zbog svoje modne kombinacije. 

 

Odlučila se za žuti Systemic Teddy Fleeces koji košta oko 200 evra, ali je ovo komad koji vi možete pronaći i za manje novca u radnjama brendova "sa jeftinije" strane. Ovaj duks će vas utopliti, biće vam prijatno, ali će vas i zbog žute boje skrenuti pažnju na vas. 

 

Uz sve ovo možete ukombinovati jednostavne crne komade kao što je i manekenka uradila, dakle crne pantalone i čizme, ali je dodala i skupocenu narandžastu Hermes torbicu koja vredi oko 4500 evra, dok su se odlično uklopile i njene Dmy by dmy naočare koje koštaju oko 250 evra. 

 

Kako vam se dopada njena kombinacija?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by *systemic (@sys___temic)

 

makonda-tracker