mi smo oduševljeni!

Da li biste je nosili? Torbica inspirisana lepotom i stilom Kendal Džener biće najpopularnija u 2022. godini

0

Minijaturna, sjajna, prepuna detalja, a ipak jednostavna, ova tašna biće it komad naredne godine, kažu modni stručnjaci.

foto: Angela WEISS/AFP/Profimedia
foto: Angela WEISS/AFP/Profimedia

Godinama uzdišemo za torbom Hermès Birkin, nazvanoj po glumici Džejn Birkin i napravljenoj prema njenim potrebama, već neko vreme se oduševljavamo predivnom torbicom brenda Saint Laurent koja nosi naziv Kaia po manekenki Kaji Gerber, a sada nam stiže aksesoar napravljen u čast lepoti Kendal Džener.


Američka manekenka i jedna od sestara u klanu Kardašijan-Džener inspirisala je dizajnera modne kuće Givenchy, koji je stil i lepotu Kendal Džener predstavio modernom varijantom francuske "kroasan torbe". U pitanju je model napravljen od drapirane, mekane i savitljive teleće kože, a krasi je prepoznatljivi metalni katanac Givenchy 4G.

 

 

Duž drški ove minijaturne torbice nalaze se monogrami brenda, zahvaljujući kojima na prvi pogled ovaj aksesoar, kada se nosi u ruci, izgleda kao niz narukvica. Inače, Kendal ju je pokazala na afterpartiju Met gale ove godine, kada je ponela model crvene boje, uz crvenu šljokičastu haljinu neobičnog dizajna.

 

1 / 2 Foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Torba je nazvana Kenny, što je Kendalin nadimak, a očekuje se da će ona biti it tašnica 2022. U pitanju je jedan od najglamuroznijih komada najavljenih za narednu godinu, a veruje se da ćemo je uglavnom viđati u svečanijim prilikama, zahvaljujući njenoj sjajnoj koži i teksturi koja pruža dašak elegancije, kao i detaljima od zlatnog metala.


Dizajn, inače, potpisuje kreator i kreativni direktor ove kuće Metju Vilijams, koji je i prijatelj Kendal Džener. Nedavno ju je, zajedno s njenim sestrama Kajli Džener i Kim Kardašijan, angažovao za predstavljanje njegove prve kolekcije za Givenchy, da bi potom Kendal bila deo kampanje za proleće i leto 2021. godine. Vilijams i manekenka zajedno su prošetali crvenim tepihom na ovogodišnjoj Met gali, gde je Kendal nosila kreaciju francuskog brenda.

 

 

makonda-tracker