možda ćete se iznenaditi

Oblikujte kosu kao one i nećete pogrešiti! 10 poznatih lepotica čije se frizure NAJVIŠE pretražuju na internetu

0


Kad pomislite na manekenku koja je na prvom mestu, možda nije baš njena kosa prvo što vam padne na pamet, ali devojke su očarane njenim frizurama!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pored mnogih zabavnih stvari koje nudi društvena mreža Tik Tok posebno su se izdvojili trikovi za sve što može da vam padne na pamet ― od čišćenja kupatila do šminkanja, a sve je više onih koji tu dolaze do ideja za svoju novu frizuru. I u ovom kutku interneta sa svih strana iskaču poznate svetske face, budući da veliki broj devojaka inspiraciju za oblikovanje kose pronalazi upravo u stilu čuvenih pevačica, glumica, supermodela...

 

Štaviše, to su hiljade i hiljade devojaka, a najviše pregleda imale su frizure ovih deset trendseterki.


10. Hejli Biber

 


Američka manekenka kosu obično nosi puštenu, a nijanse menja često. Njen zaštitni znak su blagi talasi, a nedavno je na svom kanalu na platformi YouTube pokazala i kako ih pravi sama.


9. Majli Sajrus

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)


Nakon što je šokirala svet "fudbalerkom", pevačica je prešla na njenu varijantu koja se naziva još i "vučija frizura" (eng. wolf cut), za kojom su poznate devojke poludele, pa smo je videle još i na Bili Ajliš i Rijani. Majli već neko vreme ima ovakvu kosu i to se očito dopada njenim obožavateljkama.


8. Điđi Hadid

 

Điđi Hadid
foto: Profimedia

Za svakodnevne šetnje Njujorkom sa ćerkom Kai, manekenka bira kosu podignutu u rep, ali čim se malo dotera njen izbor je puštena kovrdžava frizura! Iako je u pitanju krajnje običan i svakidašnji stil, mnogi žele da kopiraju baš lepu Điđi!


7. Kim Kardašijan

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Ultimativna trendseterka i kraljica šou biznisa u mnogo toga je uzor kada je izgled u pitanju, pa izuzetak nisu ni frizure. Ona obično nosi puštenu ravnu kosu, iako je spremna da eksperimentiše kad se ukaže prilika.


6. Kajli Džener

 

1 / 7 Foto: Instagram


Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener tako često menja frizure da više nije moguće ispratiti šta je njena kosa, šta je perika, a šta ekstenzija, ali šta god da uradi ― hiljade devojaka traže tutorijale da vide kako je to uspela!


5. Bijonse

 

1 / 7 Foto: Profimedia


R'n'B diva u poslednje vreme preferira da pusti kosu da pada u sitnim kovrdžama, ali obožava i pletenice, uglavnom one koje se pletu uz glavu. Na Tik Toku postoje uputstva za više različitih frizura koje je Bijonse nosila, a svi imaju veliki broj pregleda.


4. Bela Hadid

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Jedna od najuspešnijih manekenki današnjice je nekrunisana kraljica retro stila, a posebno uživa u trendovima iz devedesetih. Go stomak, pantalone koje padaju s kukova, šareni i plastični nakit... sve ono što se nosilo devedesetih i početkom dvehiljaditih je baš po ukusu Bele Hadid, pa je tako i kada je reč o oblikovanju kose. Obično nosi visoke repove i punđe, a viđali smo na njoj i čuveni cik-cak razdeljak koji se nosio na početku 21. veka.


3. Bili Ajliš


Kada je mlada pop zvezda zamenila svoju prepoznatljivu crno-zelenu frizuru plavom kosom, internet je eksplodirao, pa nije ni čudo što je vrlo brzo ušla u listu najpretraživanijih!


2. Arijana Grande

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Zaližeš kosu i podigneš je u visok rep, i to je sve! Zvuči jednostavno, ali hiljade i hiljade devojaka širom planete svakodnevno gledaju tutorijale za pravljenje frizure koja je zaštitni znak čuvene pevačice.


1. Kendal Džener

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Slavna manekenka obično je brineta, obično ima dugi bob i isfenirana je na ravno. Nimalo komplikovano, ali očito dovoljno da ostavi snažan utisak i lansira Kendal na vrh ove liste! Dženerova je proteklih meseci uglavnom imala stepenastu frizuru, sličnu onoj zbog koje se devjke dive Majli Sajrus i Bili Ajliš.

 

 

makonda-tracker