nosi ih na neobičan način

Možete da ih volite ili mrzite — i NIŠTA između: Kendal Džener ovog januara obožava čizmice koje (ni)su svima po ukusu

0

Ni običan sportski stajling Kendal Džener za trening pilatesa ne može proći nezapaženo — ovog puta zbog obuće!

foto: LESE/stoianov / BACKGRID, backgrid usa/profimedia
foto: LESE/stoianov / BACKGRID, backgrid usa/profimedia

Slavna manekenka Kendal Džener ni prvih dana januara ne odmara od napornih treninga kojima održava savršenu liniju. Zdrava ishrana i pridržavanje sportskih navika definitivno su učinili da Kendal ima zavidnu figuru, ali su i treninzi zanimljiviji kada na njih odemo u dobrom društvu!

 

Kendal je sa jednom od svojih najboljih prijateljica, manekenekom Hejli Biber krenula na trening pilatesa, a čak ni u najležernijim izdanjima nisu mogle da prođu neprimećeno. Mada ih uglavnom viđamo u nešto glamuroznijim kombinacijama, ovog puta bile su kežual obučene, a najviše pažnje privukla je — Kendalina obuća.

 

 

Kendal je sportski stajling, koji se sastoji od braon teddy jaknice i helanki, upotpunila ugg čizmama koje već godinama odolevaju vremenu i trendovima, a dok ih polovina ženskog sveta obožava, druga polovima ih ne podnosi!

 

Manekenka je odabrala mini-varijantu ovih čizama, još ozloglašeniju zbog sasvim neobičnog izgleda, ovog puta u boji konjaka, a nosila ih je sa sportskim belim čarapama. 

 

1 / 5 Foto: LESE/stoianov / BACKGRID, backgrid usa/profimedia

 

Inače, mini UGG čizme su dobile i svoju neobičnu varijantu u vidu papuča!

 

Tazz model uspeo je da postane predmet gotovo jednako popularan kao i klasične čizmice i, kao po običaju, zaljubljenice u modu su opet podeljene...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UGG® (@ugg)

 

 

 

makonda-tracker